Odp: Okleiny na motocykle ! TANIO
O k***a społeczniak się znalazł. Jvezzi dzwonie na policję w imię zasad ;d
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Okleiny na motocykle ! TANIO
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolego chyba się nie zapoznales z zasadami panującymi w dziale giełda
"6. GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne."
Także senk you, senk you bye!
Nie przesadzaj, mega temat, brakuje pro wykonawców oklein indywidualnych w dobrej cenie.
hahaha
temat zajebisty, pokompetuję foty które mnie interesują i podeślę, a Ty coś pewnie wymyślisz ;D
"6. GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne."
Pewnie konkurencja :)
I widzisz Łukaszu okazjonalnie sprzedaje okleinę do husqvarny 125 :) cena jest podana za tą okleinę. Dodatkowa informacja o możliwości wykonania oklein poza tobą nikomu nie zaszkodziła :))
Piszcie na PW wszystko damy radę zrobić. Bo ja tutaj tego nie ogarnę jak będziecie pisać.
da radę coś takiego , i na to okleinę? i o ile by wzrosła cena, jak da radę [url]http://www.youtube.com/watch?v=7hySXkuv4HQ[/url]
i tacy własnie pisza do fiskusa bo sąsiadowi sie wiedzie lepiej.... ehh
żeby nie było off topu to interesuje mnie okleina osłon lag do ktma lc4 06 ( chyba w każdym sa takie same) może byc wzór org lub jakiś tam inny prosze o pw
A mnie by chyba nawet okelina calego LC4 640 2006r interesowala.. Wykonywales cos takiego juz ? W necie znalezc graniczy z cudem..
Ja pierdolę, co za ciul
A mnie by chyba nawet okelina calego LC4 640 2006r interesowala.. Wykonywales cos takiego juz ? W necie znalezc graniczy z cudem..
też mam prestiga w orginale, trochę poździerany tu i tam bo lubi teren, ale parę elementów bym mógł okleić, to byś miał już2 prestige '05r
widze że temat nie śpi tylko sprzedający spi zero odzewu
Edit ten co go straszył paragrafami i żegnał w iście anglojęzyczny sposób go poprosty wystraszył i o po okleinach :D
Spokojnie nikt nie śpi wszystko działa. Tylko że ja sam to wszystko ogarniam.
Hehe fiskusowi nic do tego bo za projekty itp kasy nie pobieram dlatego cena jest taka mała bo to co płacicie to koszt w drukarni za wykonanie takiego wydruku i to ona rozlicza się z fiskusem.
Pozdro i prosze o cierpliwość bo pisze pełno osób i tego nie przerabiam, a ja robię to charytatywnie i nie mam 16h na dzień na prace nad tym. Powoli każdemu postaram się pomóc :)
Jak darmowe projekty są już zakazane w Polsce to szykujcie kasę na kaucje żebym z więzienia mógł wyjść hehehe
Ivezii, spokojnie rób swoje, wykonuj projekty i gotowe okleiny, wszystko inne zostaw nam,ogarniemy problemy :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Okleiny na motocykle ! TANIO
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 84 zapytań