16

Odp: Okleiny na motocykle ! TANIO

O k***a społeczniak się znalazł. Jvezzi dzwonie na policję w imię zasad ;d

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570

17

lukaszp99 napisał/a:

Kolego chyba się nie zapoznales z zasadami panującymi w dziale giełda
"6. GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne."
Także senk you, senk you bye!

Nie przesadzaj, mega temat, brakuje pro wykonawców oklein indywidualnych w dobrej cenie.

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

18 Ostatnio edytowany przez katemowski (2014-05-19 10:31:05)

Galaarin napisał/a:

O k***a społeczniak się znalazł. Jvezzi dzwonie na policję w imię zasad ;d

hahaha

temat zajebisty, pokompetuję foty które mnie interesują i podeślę, a Ty coś pewnie wymyślisz ;D

benzyna

19

lukaszp99 napisał/a:

"6. GIEŁDA służy do okazjonalnej sprzedaży niepotrzebnych gratów. Nie jest to miejsce na ogłoszenia komercyjne."

Pewnie konkurencja :)
I widzisz Łukaszu okazjonalnie sprzedaje okleinę do husqvarny 125 :) cena jest podana za tą okleinę. Dodatkowa informacja o możliwości wykonania oklein poza tobą nikomu nie zaszkodziła :))
Piszcie na PW wszystko damy radę zrobić. Bo ja tutaj tego nie ogarnę jak będziecie pisać.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

20

da radę coś takiego , i na to okleinę? i o ile by wzrosła cena, jak da radę [url]http://www.youtube.com/watch?v=7hySXkuv4HQ[/url]

benzyna

21

lukaszp99 napisał/a:

i tacy własnie pisza do fiskusa bo sąsiadowi sie wiedzie lepiej.... ehh 
żeby nie było off topu  to interesuje mnie okleina   osłon lag do ktma lc4 06 ( chyba w każdym sa takie same) może byc wzór org lub jakiś tam inny prosze o pw

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

22

A mnie by chyba nawet okelina calego LC4 640 2006r interesowala.. Wykonywales cos takiego juz ? W necie znalezc graniczy z cudem..

HONDA MTX 125--->KTM EXC 300--->KTM EXC 520--->KTM SX 450--->KTM SX 250--->KTM LC4 640 SM 06' Prestige

23 Ostatnio edytowany przez Kowal SG (2014-05-20 19:20:06)

lukaszp99 napisał/a:

Ja pierdolę, co za ciul

exc 400                 www.oklejsie.pl

24 Ostatnio edytowany przez katemowski (2014-05-20 23:20:33)

michal_dh napisał/a:

A mnie by chyba nawet okelina calego LC4 640 2006r interesowala.. Wykonywales cos takiego juz ? W necie znalezc graniczy z cudem..

też mam prestiga w orginale, trochę poździerany tu i tam bo lubi teren, ale parę elementów bym mógł okleić, to byś miał już2 prestige '05r

benzyna

25 Ostatnio edytowany przez helmex (2014-05-20 23:39:45)

widze że temat nie śpi tylko  sprzedający spi  zero odzewu

Edit ten co go straszył paragrafami i żegnał w iście anglojęzyczny sposób go poprosty wystraszył i o po okleinach :D

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

26

Spokojnie nikt nie śpi wszystko działa. Tylko że ja sam to wszystko ogarniam.

Hehe fiskusowi nic do tego bo za projekty itp kasy nie pobieram dlatego cena jest taka mała bo to co płacicie to koszt w drukarni za wykonanie takiego wydruku i to ona rozlicza się z fiskusem.

Pozdro i prosze o cierpliwość bo pisze pełno osób i tego nie przerabiam, a ja robię to charytatywnie i nie mam 16h na dzień na prace nad tym. Powoli każdemu postaram się pomóc :)

Jak darmowe projekty są już zakazane w Polsce to szykujcie kasę na kaucje żebym z więzienia mógł wyjść hehehe

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

27

Ivezii, spokojnie rób swoje, wykonuj projekty i gotowe okleiny,  wszystko inne zostaw nam,ogarniemy problemy :)