1

Temat: KTM inny SMR 560

Hej mam do was pytanie, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem tego moto

[url]http://otomoto.pl/ktm-inny-smr-560-supermoto-cross-tor-doinwesto-M4001423.html[/url]

czy może ktoś go oglądał ? Warto go brać pod uwagę ? Do dobry KTM ? Niech się znawcy wypowiedzą :)
Do tej pory latam DRZta 400 wszystko jest zajebiscie tylko bardzo brakuje mi mocy. Myślę że ten kat 560 będzie mocniejszy. w drz mam tylko 45 KM. Poradźcie mi proszę  bo moto mi sie podoba a cena jakoś wydaje mi się niska.
Dzięki

ps. jak nie to pewnie przesiądę się na 530 exc w supermoto. nie moge tylko znaleźć dobrej sztuki.

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

2

Odp: KTM inny SMR 560

Ten KTM to jest na tor.
Nie zarejestrujesz go.
Najmocniejszy z RFS-ów.
Po przesiadce z DRZ to możesz z nie go spaść:) Ktoś go ładnie nazwał sprzęt pionowych startów i lądowań:)
Motocykl wymagający serwisowo. Należy często wymieniać łożyska  wału bo nie dają rady.
Na pewno 530 będzie dużo przyjaźniejsza i tańsza w eksploatacji niż 560.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Rejestracją się nie przejmuje.
Podoba mi się że sprzęt pionowych startów i lądowań, martwi mnie jednak serwisowanie, nie jestem motocyklistą typu mechanik :) Filtry i olej sobie wymienię sam ale łożysk już chyba nie. A nie chce moto które będzie dłużej w serwisie niż pode mną. Czyli odpuścić sobie i szukać dalej 530 ?

[url]http://otomoto.pl/ktm-exc-530-M4005905.html[/url]
ten przykuł moją uwagę ale będzie trzeba włożyć w niego jeszcze dużo pieniędzy...
Koła, hamulce i wydech żeby nie brzmiał jak suszarka.

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

4

Pytałem typa kiedy było coś robione ostatni raz w tym SMRe, powiedział, że około 3 lat temu, potem zapytałem, a był jeżdżone od tamtego czasu ? A typ, tak cały czas :v

400 exc :(

5

Adam, ja juz Ci pisałem, że nie ciekawy ten 560 i żadna okazja cenowa, bierz pod uwage, ze na dzień dobry remoncik za 3-4 tys minimum

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)