1

Temat: Szukam motóra :)

Siemanko, w grudniu sprzedałem swoją Dt 125x, czekałem na wiosnę z nadzieją że będę miał ok. 10k na nowe motorro.. niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem i mamy już maj wszyscy śmigają a mnie **** strzela że nie mam dwóch kółek. Budżet jaki aktualnie posiadam to powiedzmy że 7 tyś i chciałbym znaleźć coś ciekawego w tej cenie.. Panowie (i Panie?) może jakieś propozycje ? :)

Yamaha Aerox ---> Yamaha Dt 125x ---> Honda cb 600 hornet

2

Odp: Szukam motóra :)

czemu sprzedales dt 125 ??

3

Zrobiła się już dla mnie za słaba po 2 latach śmigania, ale ogólnie polecam wszystkim którzy zastanawiają się jakie 125cc wybrać :)

4

Wczoraj ktoś pisał, że zastanawia się na kupnem dt do lasu na endurowanie itp.. Weś może znajdź temat i mu podpowiedz jak to tam u ciebie wyglądało.

5

Kolega miał x, czyli supermoto

Będzie 690 niebawem

6

Zgadza się, co nie zmienia faktu że i tak bardzo fajnie się latało po leśnych dróżkach, ale raz jak zjechałem w taki piaszczysty dół to potem zanim wyprowadziłem moto na górę (bo wyjechać nie było opcji) to minęło z 30 minut, dodam jeszcze że był to środek lata, chyba nie muszę opowiadać jak wyglądałem po tej misji :) :D Nauka na przyszłość - nie wjeżdżać na kołach sm w grząski piasek :D Ale leśne dróżki jak najbardziej :D

7

może jeszcze podpowiedz coś na temat motocykla , jakiego chcesz zakupić :)
Jaki przedział pojemnościowy ? Wyczyn czy jednak soft ? Jakie marki chętnie widziane?

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400

8 Ostatnio edytowany przez Patryk465 (2014-05-08 21:20:16)

Obowiązkowo sm, najlepiej żeby mi łapy urwało na pierwszej przejażdżce :D Jeździłem na drz 400 kolegi całkiem spoko ale myślę że mógłbym zabrać się za coś troszkę mocniejszego... jeździłem również na dominatorze 650 ale no.. dupy mi nie urwało a wiem że ten sam silnik jest w fmx'ie :/ aa jeszcze bym zapomniał na 640 lc4 również miałem okazje jeździć lecz nie dałem mu zbytnio, jedyne co zwróciło moją uwagę to straszne wibracje aaale ogólnie myślę że mógłbym ujeżdżać takiego sprzęta :P Lecz no najlepiej żeby było to stosunkowo "lekkie" supermoto :) Wiem że w tej kasie ciężko będzie spełnić moje oczekiwania :(