Temat: EXC 525 Supermoto
Witam, nadszedł czas sprzedaży mojego exc, auto potrzebne a latam głownie po torze motocrossowym na crf, dużo info w tym temacie :
[url]http://forum.supermoto.pl/topic26451-ktm-exc-520-i-jego-przemiana-w-supermoto.html[/url]
Motocykl pali z kopa czy guzika (zimny czy ciepły), zapierdala(na pierwszych 3 biegach idzie z samego gazu na gume bez łaski) skrzynia ok, sprzęgło typowo dla tego modelu troche daje głos ( wszystko jest tak jak powinno być) Zarejestrowany, opłacony, przegląd aktualny, światła sprawne, kierunki zdemontowane, opony ze świerzym dot'em przednia ok 75% tylna się kończy ale dodaje nowego racetec'a
Co do zmian wobec oryginału to -
-zmiana bodykit'a na ten z rocznika powyżej 2003, -
-zawias WP 48,
-Kolektor wydechowy z SMR'a (bardziej odsuwa końcówke od koła)+ końcówka z excf przerobiona na przelot
-Złote koła excel takasago + złote piasty Talon,
-hamulec przedni z pompą radialną magura, oraz zacisk 4ro tłoczkowy, tarcza beringer (trzeba ją zanitować z uwagi na to że ma już luzy, koszt 75 zł)
-odpowietrzniki amortyzatorów
-obniżane siodło (gratis oryginalna gąbka)
-korek paliwa pulse racing-
W motocyklu nie ma nigdzie luzu (PDS wymieniany w zimie) ślizgi na początku sezonu nowe org z ASO w motocyklu średnio jest się do czego przyczepić, co do ceny, hmm, długo się zastanawiałem, exc po takim remoncie jaki przeszedł mój, zarejestrowany i opłacony chodzi realnie po ok 9k koła kosztowały mnie 3 tyś, hebel ok 1500, sumując wychodzi ok 13,5 ja oddam za 13 do neg gratis hamulec do enduro oraz błotnik enduro... wiem znawcy zaraz mnie zlinczują że dużo jak za taki rok itp, itd. wg. mnie moto tyle warte, widze jakie parchy kupują kumple za ok 10-11k i dokładają kolejne 2-3k, Dodatkowo ostatnimi czasy koła zostały podpasowane do CRF wraz z hamulcem a więc uzyskały +1 do uniwersalności, więcej info i Tel. podam na PW. pozdr.
Honda CRF 450r
#51 !