Odp: Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Siema! Kto jedzie na kołach na Radom? Jak jest jakaś grupa to lecę z wami, nie będę musiał skomleć o to żeby ktoś mnie zabrał :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema! Kto jedzie na kołach na Radom? Jak jest jakaś grupa to lecę z wami, nie będę musiał skomleć o to żeby ktoś mnie zabrał :D
ja odpadam, brak funduszy
Sprawdziłem pogodę... W deszczu na kołach nie chce jechać, kto mnie zabierze? :))
Sprawdziłem pogodę... W deszczu na kołach nie chce jechać, kto mnie zabierze? :))
Ja lecę z rana i mogę Cię pobrać, akurat mam po drodze z Ursusa.
Jednak najprawdopodobniej koło 13:00 będę się zbierał. Spodziewam się tłumów a wtedy dla mnie nie ma jazdy.
Co do deszczu to obawiam się że na mokry tor nikogo nie wpuszczą.
Nie przesadzajcie z tym deszczem. Co najwyżej małe przelotne opady, a ryzyko deszczu to 30%.
[url]http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=679[/url]
Popieram kolegę wyżej - panikujecie jakbyście się mieli od tej wody rozpuścić. Mały deszczyk w trasie nikomu jeszcze nie zaszkodził, nawet i w gradobicie się jeździło po Polsce i nie marudziłem. Choćbym miał sam jechać to nie widzę problemu.
Możecie byc twardzi i walic na moto nawet w gradobicie. Co z tego jak na mokry tor Was nie wpuszcza. Nie ma Rdm treningow jak jest mokry tor. Przynajmniej rok temu tak bylo.
bedzie pogoda ja ta lala :) tyle sm w jednym miejscu ! nie może być inaczej :D
nasz Pan Motór o to zadba!!
bo...
'Nie ma Boga, jest Mmmmmotór!"
Nie Ma Boga - Jest Motór: [url]http://youtu.be/yTo3HcBvbe8[/url]
Ja odpadam. Transport mi nawalił.
zaczynamy lawinę, ciekawe czy wszyscy nawalą w jakiś sposób ;) pies zachorował, żona zjadła zeszyt itd :)
W składzie 7 moto już jesteśmy w Radomiu.
jutro 4 na pewno dojadą
O 8 dwa moto wyjeżdżają ze Skierniewic. Do 10 powinniśmy się zjawić.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Czerwcowe spotkanie Supermoto - Tor radom
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 71 zapytań