Temat: gaźnik keihin fcr 41 , koletor akrapovica
kupię gaźnik keihin fcr 41 do ktm lc4 z 2005 r. oraz kolektor akrapovica na podwójny wydech
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » gaźnik keihin fcr 41 , koletor akrapovica
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupię gaźnik keihin fcr 41 do ktm lc4 z 2005 r. oraz kolektor akrapovica na podwójny wydech
i moze frytki do tego ? :D moze być ciężko z tymi rzeczami
hehe, wiem. może coś się trafi akurat ;D
e tam ciężko. kwestia ceny ;)
[url]http://www.ebay.de/itm/KTM-LC4-Akrapovic-Auspuffanlage-Endschalldampfer-Krummer-625-640-660-Supermoto-/141256939144?pt=DE_Motorradteile&hash=item20e391d688[/url]
nie no tyle mama mi nie da ;/
Jak na polskie zarobki to cena kosmos i do tego jeszcze licytacja. A dla niemca pół wyplaty
no niestety. właśnie niedawno stamtąd wróciłem i szastam groszem ,ale kolektor będę musiał chyba odpuścić
Z tym kolektorem to będzie ciężka sprawa. Ja miałem możliwość kupić cały układ za 1800 PLN + mój seryjny kolektor , ale odpuscilem i kupiłem same kominy. Patrz na ebay.de albo ebay.co.uk jak ja szukałem to czasami się trafi, ale w mało przyzwoitych pieniadzach choć nie w tak kosmicznych jak z linka powyżej...
dzięki za radę, będę patrzył, a ten z germani jest droższy niż w KTM Lublin, tzn tam sam kolektor kosztował ponad 3 k
Witam, Mam FCR'a 41. Jak bylbys zainteresowany to najlepiej pisz na priv.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » gaźnik keihin fcr 41 , koletor akrapovica
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 81 zapytań