Temat: [S] Kask Fox V1 + komplet TLD GP Speedshop
Hej wszystkim
Jak w temacie. Do sprzedania mam kask Fox V1 Race rozmiar L oraz komplet TLD GP Speedshop, spodnie rozmiar 34 i bluza L. Całość została kupiona w ubiegłą zimę przed sezonem. W kasku i spodniach przejechałem ok 40h, w bluzie dosłownie 4 wyjazdy ( głównie jeździłem w koszulce klubowej ).
Bluza w stanie bardzo dobrym, właściwie to praktycznie jak nowa.
Spodnie w stanie dobrym. Białe miejsca wiadomo, że już nie są idealnie białe. Do tego przydałoby się zacerować małą dziurkę w okolicy prawego kolana.
Kask w stanie bardzo dobrym, z kompletem zapasowych śrubek, pokrowcem i pudełkiem. Jedyna wada to zgubiłem "dziubek" szczęki. Mi to nie przeszkadzało, bo nie ma to żadnego wpływu na walory użytkowe kasku, ale jak komuś przeszkadza to może dokupić i założyć.
Poglądowe foto zestawu :
Foto kasku z brakującym "dziubkiem" (zdjęcie robione starym tel, więc sorki za jakość):
Cena nowego zestawu TLD to około 450-500zł. Nowego Foxa V1 można kupić za ok 350zł. Czyli łącznie ok 800zł. W takim razie myślę, że cena 350zł za roczny kask i strój nie będzie mocno wygórowana. Za dodatkowe 30zł mogę dorzucić używane nakolanniki Ufo na dwóch zawiasach ( prawy lekko pęknięty, ale nie przeszkadza to w jeździe, lewy w bdb stanie ).
Jak ktoś zainteresowany to proszę o info, wtedy postaram się dostarczyć zdjęcia w dobrej jakości.
Pozdr