Temat: Myjka power! :)
Podzielę się z Wami jakie efekty odnieśliśmy z kolegą rbsn99 myjąc gaźnik od mojej crfy myjką ultradźwiękową. Inne elementy też wrzucę z czasem.
PRZED MYCIEM
W TRAKCIE ;d
PO MYCIU!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Myjka power! :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podzielę się z Wami jakie efekty odnieśliśmy z kolegą rbsn99 myjąc gaźnik od mojej crfy myjką ultradźwiękową. Inne elementy też wrzucę z czasem.
PRZED MYCIEM
W TRAKCIE ;d
PO MYCIU!
Co to jest za myjka?
Bo wygląda na taką bardziej konkretną.
Ja nawet nie wiem co to za cudo, ale działa zajebiście, robson musialby się wypowiedzieć.
Mi powiedział, że to z Lidla, ale ja mu nie wierzę.
Była w lidlu ostatnio jakaś ale to napewno nie ta i tamta byla bardzo słaba.
Ja też się ostatnio zastanawiałem nad tym :)
te z lidla to się nadaja zeby matce pierscionki wyczyscic, dobra myjke mozna miec juz za 400/500 zl o mocy 200W i czestotliwosci 40KHz
co to za płyn tam w myjce?
Myjka 2 cewkowa, 6,5l baniak, 280w chińskiej (nie)mocy, z lidla ;)
Płyn jest germański, ale nazwy nie przepisze bo ma za dużo literek dziwnie ze sobą zestawionych i przepisanie nazwy grozi połamaniem palców na klawiaturze (jak to w niemieckim ;) Może Zabro przepisze bo jest młody i ma giętkie palce.
@up, też nie dam rady! Nie chcę sobie zrobić krzywdy! Jednak wejdę w zakładkę "kupione" na allegro i wkleję link ! :)
[url]http://allegro.pl/koncentrat-1l-do-myjki-myjka-ultradzwiekowa-plyn-i3986690108.html[/url]
Żeby już nie zakładać nowego topiku, patrzajta dalej.
Jak kupiłem crf była pęknięta na pół dźwigienka ciepłego ssania, a założone jest ssanie wrp, klameczki dostać nie szło, co robić wywalić 150 zł.. słabo. Telefon do wujka xd.
mocowanie wrp
[url]http://www.sklep.motox.pl/wrp-kuty-uchwyt-cieplego-ssania-crf-250450-02-p-2396.html[/url]
Klamka którą dorobił wujek z nierdzewki
Na śrubie trzymającej amor był rozwalony gwint, musiałem rozcinać nakrętkę żeby to rozłączyć.
To też mi przy okazji zrobił
Ok śruba jest zła, dostałem opierpapier od majstra xd, czyli wcześniej jakiś idiota już tam grzebał.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Myjka power! :)
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 76 zapytań