1

Temat: Tarcze sprzęgła Husqvarna Smr 570

Najprawdopodobniej bd musiał zmienić tarcze sprzęgła w husce, co prawda jeszcze ich nie mierzyłem, ale na oko są już jakieś cienkie. Na allegro znalazłem tarcze trzech firm. Jeśli możecie to dajcie jakieś opinie na temat danej firmy. Poniżej marka i cena z allegro:

Newfren - 340 zł
Ebc - 195 zł
Nhc - 120 zł

Jutro się dowiem ile kosztuje OEM.

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570

2

Odp: Tarcze sprzęgła Husqvarna Smr 570

Na NHC nawet nie patrz.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

3

Ok Nhc odpadają. Wybór Ebc nie będzie złym wyborem? Bo nie widzi mi się teraz płacić 340zł za Newfren, jeśli na Ebc też będzie dobrze.

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570

4

Czytając EBC miałem na myśli EBSy...
EBC dwukrotnie wyciągałem połamane z silnika. Z tym, że w jednym przypadku rozwaliły kosz zew.
Zobaczę jutro co jest dostępne.

Wymiany korbowodów, naprawa wałów, wymiarowanie cylindrów, tulejowanie, szlify cylindrów. Remonty i tuning silników, serwis zawieszeń. Prostowanie kolektorów wydechowych. Części i akcesoria. tel. 607198003
WWW.MOTO-KORN.PL

5

włożylem kompletne tarcze z przekładkami i sprężynami do ttry i nie polecam. na nowym sprzegle (montowane po kąpieli w oleju) metaliczne tarcie od strony własnie tego elementu. nikt nie wiedzial co moze byc sprawca. zamienilem kompletne sprzeglo na stare i jak reka odjął tylko znowu sie slizgało...