1

Temat: Co sądzicie o Malinie LWG

Jak w tytule . Od wielu osób (motocyklistów) słyszałem że uważał się za wielkiego motocyklistę, ''rapera'' a był idiotą bo nie zmieniał tak często opon i miał bzi bzi w głowie. Co Wy to tym sądzicie ? Wiele osób pod jego kawałkami zaczęło go doceniać tylko po tym jak zginął a wcześniej dostawał masę hejtów . :)

DZIWKI, BŁOTO, SUPERMOTO !

2

Odp: Co sądzicie o Malinie LWG

THUG wybacz, ale mam wrażenie że temat od razu nadaje się do zamknięcia.

3

Mieszkam jakieś 20 km od miejsca gdzie miał wypadek. Osobiście usłyszałem o nim dopiero gdy zginął. Cała okolica zaczęła mówić jak dobrze go znali itp itd.
Dla mnie po prostu był motocyklistą :).

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

4

PRELUDE2000 napisał/a:

THUG wybacz, ale mam wrażenie że temat od razu nadaje się do zamknięcia.

Dlaczego ? Chciałem znać tylko opinie innych ludzi... Czy to coś złego ? Żadna obraza nie została wypowiedziana przezemnie ponieważ nie znałem gościa i nie wiedziałem o nim nic, jedynie z plotek to spytałem się tutaj co sądzą inni którzy być może go znali :)

5

Taki trochę gimbusiarski temat.
Odnośnie pytania: Jako, że zginął to szanuję, ale ani nie jaram się jego "rapem" i innym wielkimi osiągnięciami. Miał 18 lat więc co to za motocyklista jak jeszcze mleko pod nosem się ma w tym wieku. Dla mnie był zwykłym Kowalskim i odcinam się grubą kreską od tych wszystkich LWG, MALINA TO KRÓL itd..

KXF 250 '14

6

Powiem tyle że stał się idolem gimbazy LWG itp wkurwia mnie to troszkę .Sam sobie zapewnił śmierć lecąc na takich ładnych łysych laczach .Tyle w tym temacie

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

7

Właśnie, sam mam zaledwie 18 lat i nie śmie mianować się jakimkolwiek motocyklistą. Jeżdżę póki co zaledwie od roku i jeszcze wiele kilometrów przedemną . A Malina który mówił że jest motocyklistą, śpiewał w swoich kawałkach cały czas o ''Niebieskich Autostradach'' tak jak by chciał tam trafić. Pełno osób najczęściej młodych pod każdym swoim komentarzem na jakimś forum czy fan page używają skrótu LWG . Czy jest to jakiś znak ustalony przez motocyklistów czy to wymysł ''fanów'' maliny.

8

Zgodnie z zasadą, ze o zmarłych mówi się albo dobrze albo wcale, to zamykam temat.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30