Temat: Kask
Szukam dobrego kasku cross'owego do 600 zł jakieś propozycje ? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kask
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam dobrego kasku cross'owego do 600 zł jakieś propozycje ? ;)
Rozmiar uni sex?
P.S. Niech w szkole zaczną uczyć jak pisać ogłoszenia...
roz. M :)
roz. M :)
Może jeszcze nie sprzedał [url]http://forum.supermoto.pl/topic26498-sprzedam-kask-uzywany-suomy.html[/url]
Napisane odbiór osobisty Warszawa, jeżeli nie da rady wysyłki to odpada : )
hermes myśli że ten kask w takiej przecenie byłby dobry
[url]http://www.24mx.pl/kask-fox-v2-giant-czarny-1[/url]
Zapytaj Materki może ci wyśle to poważny człowiek...oczywiście jak ci pasuje
hermes myśli że ten kask w takiej przecenie byłby dobry
[url]http://www.24mx.pl/kask-fox-v2-giant-czarny-1[/url]
Nie wiem jak kupiłem używanego Arioha od jednego z forumowiczów - przy spotkaniu z betonem spełnił swoją funkcję, oraz odbiór techniczny. Jestem z niego zadowolony, osobiście wolę kupić niezmęczony markowy kask w dobrej cenie niż przepłacać.... a zaoszczędzone $ lepiej wydać na ortezy. Poza tym ten fox jest ciężki 1350g (+-50)
Chodziło mi głownie dlaczego ten FOX jest tak przeceniony czy z powodu tego że jest to stara kolekcja czy też dlatego że być może nie spełnia się do końca. Poszperam coś po forum jeszcze może ktoś coś dobrego wartego przyciągnięcia uwagi wystawi :) W opisnie napisane ''Kask V2 to połączenie lekkość i stylu. '' A 1350 waży ;)
Chodziło mi głownie dlaczego ten FOX jest tak przeceniony czy z powodu tego że jest to stara kolekcja czy też dlatego że być może nie spełnia się do końca. Poszperam coś po forum jeszcze może ktoś coś dobrego wartego przyciągnięcia uwagi wystawi :) W opisnie napisane ''Kask V2 to połączenie lekkość i stylu. '' A 1350 waży ;)
Mój waży 950 (+/-) 50g Materki 1200g miałem starego integrala caberg katana, w którym latałem ważył z 1500g może nawet więcej... po zmianie różnica jest kolosalna, głowa się tak szybko nie męczy, itd.
P.S. Na pewno nie ma sensu przepłacanie za nowe kolekcje i najnowsze modele.
1500g to jest już trochę i no głowa na pewno się męczy. A co do nowych kolekcji to oczywiste że nie mam zamiaru kupować nowego modelu który kosztuje 1500 zł tylko dlatego że ma zaje**** grafikę na kasku która przy pierwszym lepszym spotkaniu z asfaltem pójdzie się pieprzyć . Przeglądając internet właśnie natrafiłem na 24mx.pl i zauważyłem że mają bardzo dużo promocji dobrych kasków także tam też trochę poszperam :)
dobra cena za dobry kask : [url=http://www.allegro.pl/kask-airoh-stelt-fox-uvex-shoei-scott-nitro-hjc-i3909896104.html]www.allegro.pl/kask-airoh-stelt-fox-uvex-shoei-scott-nitro-hjc-i3909896104.html[/url]
A może Fox V3? Latałem jeden sezon ale zastanawiam się czy nie zmienić na coś innym malowaniu :)
Zapewne ten fox z 24mx jest przeceniony, bo zostały same nietypowe rozmiary, poza tym kask z zeszłęgo roku.
Też mam airoh stelt , miałem wcześniej fox'a V1 i szczerze to bez porównania. Airoh jest fajnie dopasowany , otwór na gogle jest znacznie mniejszy przez co są one bardziej dopasowane, w foxie jak latałem to mi cały czas wlatywały jakieś owady itp.
Jak nie masz więcej dolarów to kup foxa, a jak masz bierz jakiegoś Airoha.
nie chcę wysyłać żeby uniknąć nieporozumień, kask jest używany i do tego stary model wolę żeby sobie ktoś przymierzył i zdecydował czy weźmie bez wysyłania ileś razy.
Thx Herm
Zapewne ten fox z 24mx jest przeceniony, bo zostały same nietypowe rozmiary, poza tym kask z zeszłęgo roku.
Też mam airoh stelt , miałem wcześniej fox'a V1 i szczerze to bez porównania. Airoh jest fajnie dopasowany , otwór na gogle jest znacznie mniejszy przez co są one bardziej dopasowane, w foxie jak latałem to mi cały czas wlatywały jakieś owady itp.
Jak nie masz więcej dolarów to kup foxa, a jak masz bierz jakiegoś Airoha.
Dzięki za rade co do FOX'a :)
THUG napisał/a:Napisane odbiór osobisty Warszawa, jeżeli nie da rady wysyłki to odpada : )
nie chcę wysyłać żeby uniknąć nieporozumień, kask jest używany i do tego stary model wolę żeby sobie ktoś przymierzył i zdecydował czy weźmie bez wysyłania ileś razy.
Thx Herm
Rozumiem Cię lepiej jest przymierzyć i zrobic wszystko na miejscu niż wysyłać i odsyłać ; )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kask
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 68 zapytań