Odp: Kalendarz MP i PP 2014
ja jestem niepokorny, lubię pod prąd i nic nie zmienię.
Umiejętności też;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz MP i PP 2014
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja jestem niepokorny, lubię pod prąd i nic nie zmienię.
Umiejętności też;)
Nie chodzi o NIEUSTANNE KONTROLOWANIE ZAWODNIKÓW i tym samym przez notoryczne próby ''obejścia'' regulaminu przez zawodników.. Są zapisy o jednoczęściowym kombi, o glikolu, nie jest ciężko spełnić te wymogi. Nie ma co narzekać Panowie, zawsze mogłoby być lepiej ale co zmieni narzekanie na forum? Uważam że regulamin jest przystępny. Opony DOT w amatorze- z założenia ma to być klasa w której można zasmakować rywalizacji na torze.. Jeśli komuś się spodoba zapraszam do klasy ''wyższej amator'' czyt. Puchar Polski.. tam można sobie założyć slicki, mało tego rozgrzać je kocami.. i mamy już fajne ściganie. A jeśli ktoś czuje się na siłach, fizycznie, finansowo i mentalnie to MISTRZOSTWA POLSKI- gdzie systematycznie zwiększa się poziom dzięki nowym zawodnikom którzy podchodzą do tego sportu profesjonalnie.. i oni również z otwartymi ramionami przyjmą nowych zawodników. Śniegi topnieją, odkurzcie motocykle i JAZDA ;)
Jak zawsze nie zrozumiałeś tego co napisałem. Nie ma pojęcia takiego jak opony DOT. DOT oznacza rok produkcji opony.
No to w zeszył roku popełniłem towarzyskie fo pa jadąc w PP na DOT-ach i to jeszcze, z wyszydzanym kuferkiem ;-) seryjną DR-Z-tą.
A wszystko przez Samson - mówił że można i przyjmą mnie z otwartymi rękami ;-)
P.S> Mam tylko jedną prośbę do Trawera - bez deszczu w tym roku... wiem że zależy ci na zbiorach ale rundy sobie już daruj... szamanie :-)
hermes fo pa to było na gumie :)
hermes fo pa to było na gumie :)
:-) sam nie wiem do tej pory co to było, ale zdecydowanie twoja Bemowska powtórka tego nie przypominała ;-)
No to w zeszył roku popełniłem towarzyskie fo pa jadąc w PP na DOT-ach i to jeszcze, z wyszydzanym kuferkiem ;-) seryjną DR-Z-tą.
A wszystko przez Samson - mówił że można i przyjmą mnie z otwartymi rękami ;-)
P.S> Mam tylko jedną prośbę do Trawera - bez deszczu w tym roku... wiem że zależy ci na zbiorach ale rundy sobie już daruj... szamanie :-)
Spoko spoko już nauczyłem się jeździć na suchym :), ale i tak będzie lało :)
DOT oznacza rok produkcji opony.
DOT oznacza Department of Trasnsportation :)
Niekoniecznie. Dolnoslaska Organizacja Turystyczna [url=http://www.dot.org.pl]www.dot.org.pl[/url] Co jednoznacznie wskazuje na opony turystyczne ew sportowo turystyczne.
SPAM spam SPAM spam SPAM :):):):):):)
SPAM spam SPAM spam SPAM :):):):):):)
O SPAM-ie nie ma nic w regulaminie. co jeszcze nas zaskoczy ;-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz MP i PP 2014
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 73 zapytań