Temat: Bosy Wita Supermotomaniaków
Witam. Jestem Bosy i pochodzę z Lublina ;) Dotychczasowo nie wyobrażałem sobie jazdy czym innym jak sportem. (Pod warunkiem, że używa się go do jazdy torowej) jednak w chwili, gdy nasz lubelski tor został zasypany gruzem i przeznaczony na "żyletki"... zdecydowałem się na sprzedaż Hondy VTR 1000 Firestorm. I zacząłem poszukiwania pierwszego "rozsądnego" Supermociaka. Jako, że kieszeń nie jest głęboka, a z supermociaka chciałem również korzystać do krótkich (wewnowojewódzkich) tripów, a także wypadów w Bieszczady. Wybór padł na XT 660 X. (Tak wiem, wielu z Was uważa, że to nie jest SUPERMOTO, i poniekąd pewnie ma rację, bo porównując do jazdy na Husce 510 SMR, to Yamaszka jest czołgiem) Jednak już po pierwszych przejażdzkach, powiezdziałem, że "to jest to", a dopóki nie wybudują w okolicy nowego obiektu torowego, to z supermoto nie zsiąde! Frajda niesamowita, nawet taką pokraką. Pozdrawiam Was wszystkich i nie wykluczam, że jak mnie temat wciągnie na maksa, to w przyszłości nie będę celował w wyczyn :) mmmmmm.... 690 SMC...
Przeszłość i przyszłość ;)