1

Temat: opinia o husqvarnie sm 125

witam
Od nie dawna stoi na tablicy o to ta husqa  [url]http://tablica.pl/oferta/husqvarna-smr-125cc-CID5-ID4rVNN.html#21c67d638a[/url] kilka rzeczy skopiuje do swojej > Z tego co ja zaobserwowałem to ona ma juz 3 własciciela w tym roku ale moge sie mylic :).A wy co o niej myslicie jakie plusy jakie minusy takiej huski fo tuningu ??

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

2

Odp: opinia o husqvarnie sm 125

Silnik nie jest po tuningu, ma jedynie zmieniony gaźnik. Koła kosior, ogólnie fajna sztuka.

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570

3

Wydaje mi się, że właściciel jest zarejestrowany na forum.

Suzuki DRZ 400 '07 - sold
Suzuki RMZ 250 '04 - sold

https://www.facebook.com/CunningRiders

4

tak??? bo z checia by sie dowiedział kilka rzeczy :)

5

to jak sa jakies jeszcze opinie o tej husce ,co o niej myslicie ??

6 Ostatnio edytowany przez Ozzier (2013-12-31 02:30:06)

to ja sie dolacze :D z jakiego modelu husqvarny jest ten zadupek?

KTM SMC 625

7

Ozzier napisał/a:

Pewnie z Huski CR ale ja zrobiłem podobny z oryginalnego :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Pewnie tak a mnie ciekawi jedno gdzie mozna kupic takie zawory wydechowe 18mm i jaki jest tam filtr powietrza bo nie pisze dokłdnie tylko sportowy i z wizulanych przewody paliwowe kolorowe bo nigdzie nie moge znalezdz taich czerwonych moze ktos mi pomozegdzie takie dostane ??? :)

9

Paliwowe przewody dostaniesz chyba na mielochu lub 24 mx

10

Filtr pewnie stożek +10 koni mechanicznych

READY TO >> TERROR

11

maciek12 napisał/a:

Pewnie tak a mnie ciekawi jedno gdzie mozna kupic takie zawory wydechowe 18mm i jaki jest tam filtr powietrza bo nie pisze dokłdnie tylko sportowy i z wizulanych przewody paliwowe kolorowe bo nigdzie nie moge znalezdz taich czerwonych moze ktos mi pomozegdzie takie dostane ??? :)

Do zaworu wydechowego 18mm musiałbyś kupić nowy cylinder ;)

KXF 250 '14

12

BolekZKO napisał/a:
Ozzier napisał/a:

Pewnie z Huski CR ale ja zrobiłem podobny z oryginalnego :D

ale chodzi Ci o wyj*banie mocowania na tablice?:D bo w tej jest tak zadarty do gory a u mnie bardziej na wprost :d

KTM SMC 625

13

a jeszcze miałbym pytanie bo własisile pisze tutaj  [url]http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Husqvarna/SM-125-S/54637[/url] ze ma krucic od cr 125 to jest duza ronica na takim a seryjnym od sm i czy idze z tym jak załozymy od cr ustawianie gaznika itp.. i czy wieksze spalanie ????

14 Ostatnio edytowany przez Galaarin (2014-01-03 17:24:40)

Ma zmieniony gaźnik na większy, i żeby wsadzić go w seryjny króciec musiałby robić rzeźbe w króćcu tzn. wycinać w środku więc wsadził króciec od cr, który jest najprawdopodobniej większy od tego z sm 125. Zobacz sobie ile mocy ma seryjny sm, a ile cr. Większy gaźnik = więcej paliwa = większe spalanie = większe osiągi ;) Najtaniej takie przewody można kupić na fmic.pl Firma, która robi przewody, rury, kolanka, trójniki pod turbo do samochodów. POLECAM!

ps. są to przewody do podciśnienia.

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570

15

Galaarin napisał/a:

Ma zmieniony gaźnik na większy, i żeby wsadzić go w seryjny króciec musiałby robić rzeźbe w króćcu tzn. wycinać w środku więc wsadził króciec od cr, który jest najprawdopodobniej większy od tego z sm 125. Zobacz sobie ile mocy ma seryjny sm, a ile cr. Większy gaźnik = więcej paliwa = większe spalanie = większe osiągi ;) Najtaniej takie przewody można kupić na fmic.pl Firma, która robi przewody, rury, kolanka, trójniki pod turbo do samochodów. POLECAM!

ps. są to przewody do podciśnienia.

wielkie dzieki z tymi przwodami bo chciałem kupic 5mm i jakos go zwerzyc lub zmiejszyc do 3mm bo w gazniku mam takie romairy co wychodza kupie 3mm i 5mm