Odp: Promocja zimowa Tuning + regeneracja zawieszenia
Niestety Panowie muszę zrezygnować...
Brat poprosił mnie, abym został chrzestnym jego córki i dupa...
Kasy na jedno i drugie nie starczy...
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Promocja zimowa Tuning + regeneracja zawieszenia
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niestety Panowie muszę zrezygnować...
Brat poprosił mnie, abym został chrzestnym jego córki i dupa...
Kasy na jedno i drugie nie starczy...
Panowie i tak z tą wysyłką zbiorową, są już znane jakieś szczegóły ?
Zdecydowani mogą wysyłać swoje zawieszenia na ades Stobno 18 , w pryszlym tygodniu oczekuje na wasze paczki . Do końca przyszłego tygodnia czekam na paczki do zbiorowej wysyłki . Pozdrawiam
ja wysyłam we wtorek wszystko, do piątku powinno dojść.
Marku co o tym sadzisz?
znasz firmę? czy ten zestaw przyda się podczas regeneracji gabli od Suzuki?
[url]http://allegro.pl/panewki-przedniego-zawieszenia-suzuki-dr-z-400-drz-i3862419662.html[/url]
Ode mnie dzisiaj zawieszenie poszło.
Zdecydowani mogą wysyłać swoje zawieszenia na ades Stobno 18 , w pryszlym tygodniu oczekuje na wasze paczki . Do końca przyszłego tygodnia czekam na paczki do zbiorowej wysyłki . Pozdrawiam
Marek 4 paczki lecą od nas ''supermoto.pl Warszawa wysyłka zbiorcza" osobą kontaktową w drodze powrotnej jestem ja, wszystko opisałem w formularzach, rozmawiałęm już z Jakubem jak skończycie ma dać znać.
Pozdrawiam
W końcu, taka zima piękna a mój zawias u Hermesa w bagażniku przeleżał ze 3 tygodnie chyba :P
Jak już wszystkie zawieszenia dojdą, to dobrze by było jakbyś podał Marku orientacyjny koszt przesyłki.
Hermes rozumiem, że zbiorcza wysyłka obowiązuje wszyskich z forum , czy ''supermoto.pl Warszawa wysyłka zbiorcza" to Wasze hasło dla Waszych przesyłek?
Ja oczywiście w formularzu zaznaczyłem informacje o zbiorczej wysyłce z forum SM.pl
W końcu, taka zima piękna a mój zawias u Hermesa w bagażniku przeleżał ze 3 tygodnie chyba :P
Czekałem na spóznialskich. z resztą Marek pisał nie w okresie Świąteczno/Noworocznym
Jak już wszystkie zawieszenia dojdą, to dobrze by było jakbyś podał Marku orientacyjny koszt przesyłki.
Hermes rozumiem, że zbiorcza wysyłka obowiązuje wszyskich z forum , czy ''supermoto.pl Warszawa wysyłka zbiorcza" to Wasze hasło dla Waszych przesyłek?
Ja oczywiście w formularzu zaznaczyłem informacje o zbiorczej wysyłce z forum SM.pl
Nie chcę za bardzo się wtrącać Markowi w temat, ale koszt wysyłki otrzymasz po tym jak zajmie się zawiasem więc odrobinę za wcześnie pytasz, czyli przyjdzie czas zapłaty co by motor nie pozostał bez zawieszenia otrzymasz informację o dokładnych kosztach.
Tak zbiorcza wysyłka obowiązuje wszystkich z forum a hasło ''supermoto.pl Warszawa wysyłka zbiorcza" to hasło oznacza że wszystkie te paczki wrócą do mnie.
Marek, Jakub dzięki za ogarnięcie zawieszeń paczki są już u mnie Bondek, Cezar zapraszam po odbiór.
Qnik dziś odebrał.
Jutro kolo 17 chcialem podjechać jak nie problem
Jutro kolo 17 chcialem podjechać jak nie problem
Śmiało - może poznasz swoje :-) ewentualnie w dziale giełda mogę wystawić ;-)
Zobaczymy :)
Marek, Jakub, Hermes
Dzięki za ogarniecie w całości zimowej promocji zawieszenia !
Test zawiasu wkrótce a koszulka bomba :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Promocja zimowa Tuning + regeneracja zawieszenia
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań