Odp: Ranking ortez
Raku tak motozona ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raku tak motozona ;)
także mam EVS-WEB i drugi raz też bym je kupił.
RAKU - nie zapomnij zaprać kombinezonu na przymiarkę jak będziesz chciał latać w SM - pewnie nie obędzie się bez przeróbki
W SM już chyba nie bardzo bede latał :/ kupuje pod Enduro :D ale dzieki za rade, wezme spodnie :v
A ktoś może ma Leatt C-frame?
[url]http://www.vitalmx.com/product/feature/First-Look-Leatts-C-Frame-Knee-Brace,3213[/url]
[url]http://www.olekmotocykle.pl/pl/aktualnosci/nowosc_leatt_c-frame_%E2%80%93_ochraniacze_kolan[/url]
Nie wiem czy to ważne, ale w Intermotors jest promocja na wszystkie produkty EVS. Obniżka wynosi 25% i obowiązuje do końca stycznia.
Wszyscy już mają ortezy?
Ten produkt ze wzgledu na cene i przekonanie o "nieśmiertelności" jest chyba mało popularny :)
Ja mam odłożone w Intermotors w Poznaniu i jutro odbieram EVS Axis Sport i do tego ochraniacz szyi EVS R4. Za wszystko zapłacę mniej niż za Axis Sport w nominalnej cenie.
To ile ciebie kosztuje R4? moze bym sie skusil
337 zł
Wszyscy już mają ortezy?
Myślę że z każdym rokiem grono się powiększa
337 cena dobra ale chyba aż tak bardzo tego nie potrzebuje i zastanawiam się nad r3 159zł
Gierwi a gdzie na stronie jest mowa o promocji na EVS bo nigdzie tego nie widzę a zamówiłbym go sobie bo wyszedłby jeszcze taniej
podepnę się pod temat. Da się przerobić zwykły kombinezon jednoczęściowy, tak, żeby zmieściły się pod niego ortezy ? Ale tak, żeby nie wyglądało to jakoś szpetnie ?
Da się. Cienki mówił że sporo Niemców tak robi. Zapytaj go o szczegóły
337 cena dobra ale chyba aż tak bardzo tego nie potrzebuje i zastanawiam się nad r3 159zł
Gierwi a gdzie na stronie jest mowa o promocji na EVS bo nigdzie tego nie widzę a zamówiłbym go sobie bo wyszedłby jeszcze taniej
Kurde, nie umiem złączyć linka z telefonu. Jak będę przy komputerze to podeślę. A spróbuj popatrzeć na stronie Intermotors po lewej stronie na.dole. Czarna kostka z cyfyą25%
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ranking ortez
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 74 zapytań