Odp: Treningi na parkingach (drogach wewnętrznych)
wyrok to 600zł, opłata egzekucyjna to komornik
Piotrek #13
YZ450F SUPERMOTARD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na parkingach (drogach wewnętrznych)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wyrok to 600zł, opłata egzekucyjna to komornik
Tak czytam i jestem niezłe oburzony.
Przed wczoraj w nocy właśnie pojechałem sobie na parking Leroy poćwiczyć było super. Sklep znajduje się na poboczy miasta i już myślałem ze jestem panem świata i będę często tu przyjeżdżał ale z tego co widzę nie jest tak pięknie jak widzę co piszecie. Homologacje mam , światła itd ale jednak mój Leo vince dosc dobrze pokazuje na co go stać ;) Wiec okażę się jaka mamy milicje w Żorach .
Przede wszystkim jak przyjedziesz. Podejdz do ochrony, ale nie do ciecia na wejsciu a do budki, pomieszczenia ochroniarzy.
Powiedz, ze chcialbys sobie polatac cwiczac powoli zakrety na odleglej czesci parkingu i masz prosbe, ze jak bedzie dla nich za glosno, to aby ktos podszedl i zwrocil uwage a sie przeniesiesz.
Zwykle to ochrona wzywa radiowoz. Ja tak robilem i bylo OK, ale ja przyjezdzalem o brzasku zanim pojawiali sie klienci, wiec patrole nie jezdzily rutynowo pod market i jedynie mogly byc wezwane przez ochrone.
Crazy prawdę mówi - jak się dogadać z ochroniarzem to nie ma problemów.
Swojego czasu udzielałem pierwszych lekcji znajomemu, jeszcze za czasów mojej Suczki SV. Podjechała ochrona i koleś rzecze, że mamy się zabierać, bo policję wezwie.
Na parkingu nie było samochodów (tył Parku Smaku przy CH M1 Marki). Powiedzieliśmy, że szaleć nie będziemy, bo kolega się uczy dopiero i nie było problemu - pozwalali jeździć jak chcemy.
Za każdym razem potem jak chcieliśmy pojeździć to się do podchodziło i mówiło co i jak - jak był problem to przyjezdzali i np mowili - Panowie, starczy na dzis bo sie dyrekcja burzy - ale nigdy nie przyjechał radiowóz ;)
zwykla recz - powiedziec, poprosic i raczej problemu nie bedzie. my to jednak z tym torem kartingowym w tarnowie to mamy dobrze :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi na parkingach (drogach wewnętrznych)
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 74 zapytań