166

Odp: Kalendarz 2014

To zaryzykuję i podejmę decyzję za Was. Wszyscy chętni na przesyłkę do mallly200sx i tak odbiorą od Ciebie, a pozostali dowiedzą się z postów. Może macie kontakt telefoniczny z grupą warszawską, jeśli tak to proszę ich zapytać. Liczy się czas, bo wysłał bym ok. 16 z groszami i w warszawie były by ok. 20.
pozdrawiam, gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

167

Franz odbiera tą konduktorską? Jak tak to tylko poproszę o telefon kontaktowy to dziś po 20 do niego zadzwonię i odbiorę.
Czy ja mam być na peronie?

Pozdrawiam,
Piotrek

168

W zbiorczej przesyłce do Warszawy jadą kalendarze do:
Franz
Crazy
Mallly200sx
Konradoz
Lubart
751abb
Qnik
Gajos
Materka
Prelude 2000
Bondek

Franz jest tak miły że odbierze przesyłkę o 20.00 i proszę się do Niego odzywać w sprawie odbioru.
pozdrawiam, gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

169

Mallly200sx masz PW

170

Korekta:
Przesyłka będzie na miejscu parę minut po 19.

171

zgadza się , odbieram je kolo 19 stej z centralniaka

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

172 Ostatnio edytowany przez gierwi (2013-12-13 21:15:51)

Delta 2szt.                                                            wpłata 85 zł, przesyłka z Gel3k
Janik 3szt                                                             wpłata 120 zł
Materka 2szt wysłane do Franz
paolo 9szt + 1szt autorska                                      wpłata umówiona
Cross-c1 2szt
Gel3k 1szt                                                             wpłata 35 zł, wysyłka do Delta
Dżejkop 1szt                                                          wpłata 50 zł
Driver 1szt                                                             wpłata 50 zł
Hero 1szt
Szkop 2 szt                                                           wpłata 85 zł
SFMario 1 szt                                                         wpłata 50 zł
Bondek 2 szt wysłane do Franz
Cezar 1 szt.                                                           wpłata 50 zł
Crazy 1 szt.wysłane do Franz
Timy 1 szt.
Niesciorex 1 szt.                                                     wpłata 50 zł
miczukow 2 szt.                                                     wpłata 85 zł
Lubart 2szt wysłane do Franz
perpetum 2 szt.
berek650 2szt.                                                       wpłata 85 zł
konradoz 1 szt wysłane do Franz
Franz  5szt + 1szt autorska wysłane
qnik 1 szt. wysłane do Franz
kusloncu 2szt
PRELUDE2000 1 szt. wysłane do Franz
bart 3 szt.                                                             wpłata 120 zł, przesyłka z fidu10
fidu10 2szt.                                                           wpłata 70 zł, wysyłka do bart
maciey 2 szt.                                                         wpłata 85 zł
751abb 2 szt wysłane do Franz 
skotniol 1szt                                                          wpłata 50 zł
daro1980 1 szt.
Hustler13 1 szt.                                                      wpłata 50 zł
JoJo402 1szt.
mallly200sx 1szt wysłane do Franz                           
Gajos 3 szt. wysłane do Franz
Sylwek 1 szt                                                          wpłata 50 zł

kompan do picia 1 szt.                                             odbiór osobisty, wpłata 35 zł
paczek 2 szt                                                          odbiór osobisty
Manio 5szt                                                             odbiór osobisty
Mcienki 5szt                                                           odbiór osobisty                             
Xzyho 2 szt. + 1 szt autorska odebrane
maniek-rr312 15szt. + 2 szt autorskie                         odbiór osobisty
qba 2 szt. odebrany

Suma: 102 szt.

Do Warszawy już dojechały, do pozostałych forumowiczów pewnie dojdą na początku przyszłego tygodnia. Ale wysłane będą jeszcze dziś.
Pozdrawiam, gierwi

173

Dzieki wielkie gierwi za robotę ! ;)

174

"warszawska paczka" odebrana, efekt zajebisty!

Gierwi, wielkie dzięki!

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

175

Tak paczka już jest. Kalendarz świetny! Wielkie dzięki!

Następujące osoby proszę o kontakt w celu odbioru.

Crazy
Konradoz
Lubart
751abb
Qnik
Gajos
Materka
Prelude 2000
Bondek

Jutro jestem na Politechnice od 9 do około 16.
Od pełnej godziny do 15 po mam przerwę.

Po tym jestem na Nitro a następnie na piwie supermoto.

Jak ktoś chce to niech do mnie pisze to zabiorę jego zestaw.

W tygodniu Ursus/ Reguły

Telefon podam na PW.

Pozdrawiam,
Piotrek

176

to ja się po odbiór zgłoszę 22.12 jeśli to dla Ciebie nie problem,
dziś już w drodze do IT...tylko śniegu mało :(

DRZ400SM + WR250F + PW80

177

Dzięki.
Podziękowania dla autorów zdjęć, grafika i sponsorów, no i przede wszystkim dla bohaterów zdjęć ;-)).
Pozdrawiam, gierwi

178

Proszę o dokonanie wpłat:

Cross-c1 2szt
Hero 1szt
Timy 1 szt.
perpetum 2 szt.
kusloncu 2szt
daro1980 1 szt.
JoJo402 1szt

179

qnik napisał/a:

to ja się po odbiór zgłoszę 22.12 jeśli to dla Ciebie nie problem,
dziś już w drodze do IT...tylko śniegu mało :(

Jak chcesz mogę zostawić Hermesowi. Będziesz miał bliżej.

Pozdrawiam,
Piotrek

180

ok przekaz Hermesowi. Dzięki!

DRZ400SM + WR250F + PW80