1

Temat: KTM 690 SM PRESTIGE...zacny Sprzęt.

Jak w linku...KTM 690 SM PRESTIGE w stanie takim, jakim powinny być wszystkie motocykle w Polsce.
Supermociak który nie wymaga najmniejszego wkładu gotówki. Serwisowany na bieżąco w ASO KTM-a w Niemczech.
POLECAM z 1000% Przekonaniem.
Negocjacja ceny możliwa...ale podczas oględzin :p

POZDRO.

[url]http://allegro.pl/ktm-690-sm-prestige-lc4-supermoto-mega-i3471447307.html[/url]

SUPERMOTO 4Life

2

Odp: KTM 690 SM PRESTIGE...zacny Sprzęt.

Tak z ciekawości, masz jakieś zainteresowanie? w zeszłym sezonie sprzedawałem dziobala w malowaniu Limited Ediction z fajnymi dodatkami za 18k w mega stanie i miałem dośc duży problem

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3 Ostatnio edytowany przez Majki46 (2013-08-22 19:47:44)

Cóż, zainteresowanie jest co prawda na zamiany ale sądzę, że się sprzeda. Naprawdę zadbany egzemplarz który posiada pełną Historię eksploatacji z fakturami, ponad to zamontowałem wydech 1-1 S-C Project który kosztował ponad 700 euro. Ktoś kto szuka tego typu sprzętu będzie na 1000% zadowolony a Mnie nie ciśnie sprzedaż więc Mega Promocji nie zrobię i nie sprzedam za marny grosz. Wystawiłem To ogłoszenie na Forum, bo już kilka sprzętów kupionych ode Mnie poszło w Polskę i zawsze Kupujący byli zadowoleni, więc i tym razem zachęzcam do zastanowienia się nad Tym konkretnym KTM-em.

SUPERMOTO 4Life

4

UP!!!
Ponawiam ogłoszenie i 1000 zł Less.

SUPERMOTO 4Life