Temat: [K] Supermoto 125, 2t.
Kupie SuMo 125 2t, budżet +/- 7 tyś. Mile widziane są aprilie sx lub mx, dt 125 x, husqvarna sm, ale rozważę kazda propozycje. Rejestracja na A1 to mus.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Supermoto 125, 2t.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie SuMo 125 2t, budżet +/- 7 tyś. Mile widziane są aprilie sx lub mx, dt 125 x, husqvarna sm, ale rozważę kazda propozycje. Rejestracja na A1 to mus.
up.
aktualne.
oglądałeś jakieś moto?
Nie jeszcze, a co? Narazie wszedzie mam 300+ km, a nie chce mi sie dygać po coś czego nie jestem do konca pewien, i pewne sie nie wydaje.
To w takim razie do końca życia będziesz smigał na hulajnodze ;)
To w takim razie do końca życia będziesz smigał na hulajnodze ;)
No trudno :P
albo w mx symulator :D haha
Może być i tak ;)
Dobra nie robmy offa co? ;)
Ja mam Hondę CRM 125/160 (cylinder i tłok Polini 160 ccm), na dotarciu - tłok selekcja B, 2 komplety kół. 94 rok. Zaadaptowane koła od Hondy NSR. No i niedaleko :)
aktualne.
mało ofert jest na allegro/ebay/tablica,ottomoto/forum? poszukaj troszke , jedź coś zobaczyć i jak się podoba to kupuj , bo tym tempem to następny sezon będziesz na rowerku popylał :P
Wlasnie malo, wiekszosc kozackich sprzetow to 125/50 a to nie wchodzi w gre :( a jak cos sie trafi to sie okazuje ze albo po tulejowaniu, albo trafil sie fajny sprzecior, typek podeslal szczegolowe fotki na maila to jak wpisalem jego nick i nazwe moto w google to znalazlem temat tego typka (ten sam nick co na mailu,motocykl,rocznik moto i miejscowosc) na mielochu ze sprzet mu sie wkreca na obroty i nie przyspiesza. Jak mu podeslalem ten link to za 5 min temat byl edytowany...
Wybrzydzasz jak baba i tyle :P dt jest w kij, husiek też nie mało, nawet forumowy ktm w supermoto był i to na kozaku :P
był i nima kontaktu z wlascicielem :P Det jest sporo ale wiekszosc w stanie zmęczonym i drogie jak....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Supermoto 125, 2t.
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań