Odp: Półki SuperMoto po co? Jakie? Za ile?
Tylko dwie. Po prostu demontujesz sztycę i obracasz ją o 180 stopni. Ma kształt fasolki i pasuje tylko w dwóch pozycjach.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Półki SuperMoto po co? Jakie? Za ile?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko dwie. Po prostu demontujesz sztycę i obracasz ją o 180 stopni. Ma kształt fasolki i pasuje tylko w dwóch pozycjach.
Nie wiem,co masz namysli,mowiac luzne czesci. Polki sa od bud racing, ten trzpien jest odkrecany na dole ale jak to tam w srodku wyglada to nie wiem. Powinny byc tam jakies znaki,napisy? Z zewnatrz nic nie widze.
Im górna półka bliżej baku tym mniejszy offest. Reszty powinieneś się domyślić po odkręceniu sztycy.
Sporo półek ma napisane offsety na górnej półce i kropkę na sztycy.
Nie wiem,co masz namysli,mowiac luzne czesci. Polki sa od bud racing, ten trzpien jest odkrecany na dole ale jak to tam w srodku wyglada to nie wiem. Powinny byc tam jakies znaki,napisy? Z zewnatrz nic nie widze.
Niektóre rozwiązania to wymienne tulejki i o tym Pewnie kolega myślał. Luźne części to zestaw wymiennych tulejek dla różnych wartości wyprzedzenia.
U mnie oznaczenia sa os spodu dolnej polki, wiec moze pod korkiem sztycy od spodu beda jakies kropki,znaki. Obadam przy okazji jak to tam jest ustawione. Dzieki
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Półki SuperMoto po co? Jakie? Za ile?
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 69 zapytań