Odp: Sudety 2013
Młody z sobotniej wyjebki w Polanicy, wczoraj (poniedziałek) miał zabieg rekonstrukcji kostki.
ała , nieźle się musiał wyłożyć :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Młody z sobotniej wyjebki w Polanicy, wczoraj (poniedziałek) miał zabieg rekonstrukcji kostki.
ała , nieźle się musiał wyłożyć :/
Kostka byla wielkości kolana. Trzeba się cieszyć że tylko to się stało, bo chlopak ostro nakurwil terror krzakow i zarośli. Poszedł jak kuna w agrest, na szczescie mijajac drzewa i latarnię, a bluszcz zamortyzowal upadek.
Byłem naocznym świadkiem samego zdarzenia, nie wyglądało to dobrze, szczęście że tak to dla chłopaka się skończyło. Brzoza jak super hero wyniósł go z krzaków :) a jak ten drugi gagatek ?
Wojtekmz w domu siedzi. Podobno ma dziurę w nodze tak dużą że nie dało się tego zaszyć.
Chłopaczyna ma pecha, bo pamiętam, że w zeszłym roku też wyskoczył poza trase
czekamy na więcej ;)
A w jakim uboirze w/w sportowcy latali??
Ów szofer z dziurą w nodze latał bez ubrania. Z resztą tak samo jak w tamtym roku -.-
Edit:
Chłopaki dzięki za ten weekend. Czekam na następny zlot :)
Ów szofer z dziurą w nodze latał bez ubrania. Z resztą tak samo jak w tamtym roku -.-
Edit:
Chłopaki dzięki za ten weekend. Czekam na następny zlot :)
No to niestety sam sobie winny, jeśli się nie nauczył ... Aczkolwiek, szybkiego powrotu do zdrowia życzę dla obu !
Chłopaczyna ma pecha, bo pamiętam, że w zeszłym roku też wyskoczył poza trase
to ten "mały kaskader" co był na filmiku ? peka bodajże wtedy nagrywał i pomógł mu wyciągnąć maszyne.. ? :P
edit.
[url]http://youtu.be/_f9H6oka7vo?t=1m43s[/url]
Tak. Troche poboli i przestanie :)
chciałbyś "troche poboli i przestanie" :P przy mojej lekko złamanej (a bardziej nieźle skręconej) kostce 3tyg gips , 3 tyg stabilizator i przez pare miesięcy "dziwne" uczucie w nodze , przez co troszke głupio się jeździło :P
Też chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za zajebisty zlot. Był to, moim zdaniem, najlepszy ze wszystkich! Nie mówię o glebach bo sam wyjebałem ale po za tymi nieszczęściami wszystko było niesamowite. Klimat, ludzie, żarty "martwa 5'latka na plaży" hahahahaha... Śmiganie po Sudetach było niezapomniane! winkle, trasy, widoki, terror... Ja pierd.. chcę tam wrócić... Serdeczne dzięki dla Ryby a przede wszystkim Maria za organizację i gościnność. My już planujemy jakiś wypad jeszcze w tym roku w te tereny :D może edycja na zakończenie sezonu? ;) Sudety to powinna być tradycja naszego forum!
Byle do następnego Panowie w tym samym miejscu. Leszczynówka jak i gospodarze robią robotę!
a forumowym Specjalistą ds. wszystkiego zacytuje Władysława Frasyniuka i weźcie sobie to do serca... "Jarek pier_olisz nie było Cie tam"
Cudne foty!!! W niedziele jak wróciłem do domu i dupy nie czułem myślałem że już do końca sezonu nie będe mógł spojrzeć na moto a dzisiaj już chce wracać w Sudety ]:-> Masakra :) Narazie trzeba wywalić tylną plastikową gumę a w zamian wpadnie chyba Michelin Pilot Power albo Pirelli Diablo !!!
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Sudety 2013
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 78 zapytań