1 Ostatnio edytowany przez Jvezii (2013-06-26 12:46:32)

Temat: Tarcza hamulcowa Brembo 360mm

Witam sprzedam pływającą tarcze brembo 360mm tarcza świeża prosta bez progów itp.
Niestety nie wiem jaka jest wartość takiej tarczy więc jeśli ktoś się orientuje proszę napisać cene.
Istnieje możliwość zamiany na 260mm ;)
zdjecie

Kontakt PW.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

2

Odp: Tarcza hamulcowa Brembo 360mm

Jesteś pewien tych 360mm?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3 Ostatnio edytowany przez SFMario (2013-06-26 14:10:23)

Hahah to jest tarcza 320mm montowana w Husqvarnach 610 SM.

Nie zmieniaj tarczy tylko rzeźb adapter zacisku pod nią bo na 260 to hooy nie hamowanie.

joł

4

Sory tarcza 320mm napisałem 60 omyłkowo bo z 260mm pomyliłem.
Dzięki za czujność :)

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

5

Nikt nie chce ? up up up.

6

PW poszło

VOR 400 EN>>KTM 520 SM>>Husqvarna SMR 510