Temat: LC4 Płońsk
Hej
Co myślicie o tym?
Chyba przypadł mi do gustu ;)
[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-lc-4-supermoto-M3696784.html[/url]
Może jest ktoś z Płocka, czy okolic i mógłby zerknąć na tą mandarynę??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » LC4 Płońsk
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Co myślicie o tym?
Chyba przypadł mi do gustu ;)
[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-lc-4-supermoto-M3696784.html[/url]
Może jest ktoś z Płocka, czy okolic i mógłby zerknąć na tą mandarynę??
To nie jest ten sam KTM który stał parę miesięcy temu na otomoto? Jak to ten sam właściciel to długawo stoi, jak nowy to szybko sprzedaje. Turystyka hmm? Duży ma rozstrzał, z SM na turystę :P Moto z GB, sprawdź dokładnie ramę czy nie ma oznak malowania, ognisk korozji. Felgi malowane, tył ostro skrócił. Sprawdź czy ma ori błotnik z lampą, coś ostatnio nie widać lamp używanych a nowa kosztuje 260zł. Poza tym standardowa procedura zakupu. Nie patrz na moc tego moto, na tym gaźniku i wydechu ma pewnie niecałe 50KM, nie wiem skąd ludzie biorą te 60KM+ ^^ Powodzenia w zakupie!
po pierwsze po co zakładasz kolejny temat tego typu ?! jest odpowiedni dział do tego... po drugie dokładnie tak jak velkurczak mówi, sprzęt stoi już bardzo długo, jak ja szukałem to był wystawiony , nawet te same foty.
poza tym pytanie co myślicie wydaje się co najmniej dziwne. co można wywnioskować po zdjęciach i opisie ? jedź , oglądaj , jak Ci sie spodoba to kupisz. w końcu to chyba Tobie ma sie podobać, a nie nam.
Dzięki za wypowiedzi.
- sprzedający napisał, że dodaje oryginalny błotnik...może wraz z lampą?? Sprawdze.
- nowy temat, żeby nie śmiecić w poprzednich, ale jeśli to jest wbrew zasadom, proszę o przeniesienie przez Adminów.
- pytam, co myślicie, bo macie większe pojęcie o tych sprzętach i po fotkach możecie znaleźć wiele niezgodności, czy nawet wałków.
Sam jestem adminem na forum VFR-OC od lat i wiem, że wprawne oko nawet po zdjęciach może wiele wywnioskować.
LC4 to dość specyficzny sprzęt. Trzeba posłuchać pracy silnika żeby coś stwierdzić. Jeśli latasz na motocyklu to jakieś pojęcie powinieneś mieć, więc po zdjęciach sam możesz ocenic czy wizualnie coś jest nie tak czy nie. Nie wygląda źle - jak jesteś poważnie zainteresowany to jedź.
Byłem wczoraj zerknąć na ten sprzęt i oto moje spostrzeżenia:
- pali z kopa na zimno bez problemu (za 2 razem się udało)
- z rozrusznika nie dał rady - słaby aku
- trochę pordzewiałych srub - anglik
- pęknięta lampa przednia
- popękana szyba zegarów (ponoć od słońca)
- słychać sprzęgło (ponoć ten typ tak ma)
- trochę kosmetyki garażowej do ogarnięcia we własnym zakresie.
Chyba go przygarnę ;)
...
- słychać sprzęgło (ponoć ten typ tak ma)
...
Ten typ tak ma, gdy wciśniesz sprzęgło hałas powinien ustać.
I tak dokładnie jest.
Myślę, że to sprzęt dla mnie.
Dzięki wszystkim za pomoc ;)
Jak przyprowadzę, to się pochwalę...
Kupiony ;)
Do zobaczenia.
Kupiony ;)
Teraz tylko zmienic aku, kierunki na normalne i jeszcze kilka pierdol.
Juz mnie rozwala, ze na 5 biegu cisne jak SP-1 na jedynce.
Ale banan na gebie jest gitarka.
No to gratulacje i oby Cie nie zawiódł :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » LC4 Płońsk
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 77 zapytań