Odp: adapter pod zacisk
pokaz mi gdzie taki kupie bo jakos nigdzie nie moge znaleźdź z checią bym kupil i po problemie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » adapter pod zacisk
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
pokaz mi gdzie taki kupie bo jakos nigdzie nie moge znaleźdź z checią bym kupil i po problemie
Jakie moto, jaki zacisk, jaka tarcza?
Crf 450 03r tarcxa 320 braking zacisk radialny 100mm z smr 450
[url]http://www.purte1.com/index.php/en/store/product/view/307/410[/url]
QTM też robi albo robił, szukaj sobie dalej
dzieki ;) ważne że jest to do dostania cena mało atrakcyjna ale jak nic nie znajde to pomysle nad tym co wyslałes
Strasznie drogie jak za kawalek alu, no ale ktos musi zarabiac za to ze ma sprzet i wiedze
odgrzewam kotleta. jezeli crf 2003 to braking robi nadal adaptery na radialne crf2002-2003 na radialne 100mm. qtm dawno wycofal sie z produkcji adapterow zostaje putr1 ale oni zdzieraja z przesylka 120euro.
Goldfren ma w katalogu adapter pod radialny zacisk 108mm.
Pytanie mam, jeśli ten adapter jest dla tarczy 310mm, to czy po zastosowaniu dystansów będzie współgrał z tarczą 320mm?
odgrzewam kotleta. jezeli crf 2003 to braking robi nadal adaptery na radialne crf2002-2003 na radialne 100mm. qtm dawno wycofal sie z produkcji adapterow zostaje putr1 ale oni zdzieraja z przesylka 120euro.
a gtm ile brał? tyle samo!:)
Goldfren ma w katalogu adapter pod radialny zacisk 108mm.
Pytanie mam, jeśli ten adapter jest dla tarczy 310mm, to czy po zastosowaniu dystansów będzie współgrał z tarczą 320mm?
adapter pod radialny zacisk jest tak prosty że można zrobić go samemu lub zlecić komuś
jeżeli masz tarczę 320mm to po prostu dajesz pod śruby mocujące zacisk tulejki o wysokości 5mm
mam dostep do adapterow pod radialny zacisk do crf 2004> ale pod 108mm wiec szukam w tym rozmiarze.
Goldfren ma a raczej ma bo juz od dawna nie sa dostepne adaptery - przynajmniej u nich na stronie widnieja jako wycofane z produkcji. jezeli uda ci sie zdobyc adapter pod tarcze 310 to wystarcza tulejki do zdystansowania zacisku.
u mnie siedzi radialny zacisk z adapterem + tarcza 310, wszystko firmy Goldfren. Mam z przodu 17" i nic nie ociera. Koło nie jest przesunięte na szprychach. Do kata też wkładałem 310, cały zestaw beringera + koło 17" i grało jak trzeba.
Sam adapter goldfrena kosztuje chyba 80€. Oczywiście można zastosować tulejki, żeby przerobić to na 320mm
sądzę, że zacisk Magury i FTE też każdemu wejdzie bez problemu
Ma ktoś z Was rysunek techniczny jak miałby adapter wyglądać?
Jeśli tak, mógłbym się tematem zainteresować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » adapter pod zacisk
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 75 zapytań