1

Temat: KTM SMR 560 2006r

Witam, sprzedam swojego niedawno nabytego KTM'a, wszystko cacy jak nalezy. Jestem teraz w trakcie rejestrowania go, mam do niego drugi tlumik remusa, miejsce na rejestracje swiatlo i kierunki (taki plastik- wystarczy przykrecic ja nie robiłem tego bo nie chcialem dziurawic zadupka). Kupilem go niedawno zmienilem w nim olej na motula 300v i filtry. Chce go sprzedac chociaz wcale sie nie pali, a sprzedaje z powodu braku czasu na jazde i miejsca do jazdy na SM chetnie zamienie na crossa do 6tys. zloty i z doplata 6 tys wiec cena jaka chce za Kata wynosi 12 tys :) w razie pytan prosze pisac :)

2 Ostatnio edytowany przez Fight4Life (2013-06-16 21:44:28)

Odp: KTM SMR 560 2006r

Daj numer telefonu podjade zobaczyc.... Na Pw

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

3

797532480 tylko jutro jestem w pracy to prosze dzwonic po 17, od wtorku juz mam wolne to o kazdej porze smialo:)

4

wrzucisz jakieś zdjęcia?

ymaha dt 50r--->yamaha ttr 600---> KTM Lc4 640 supermoto 2005

5

wrzucalem jedno foto wczesniej ale nie wiem czemu sie nie dodalo ;/

6

jak dodac zdjecie?

7

warczyk napisał/a:

jak dodac zdjecie?

[url]http://forum.supermoto.pl/topic19295-how-to-wstawianie-zdjec-obrazkow-na-forum.html[/url]

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

8 Ostatnio edytowany przez Crazy (2013-06-26 19:54:40)

http://img96.imageshack.us/img96/8035/qjb7.jpg

9

Dla zainteresowanych chcialbym tylko dodac ze silnik przeszedl w tym roku gruntowny remont ktory wyniosl ponad 3 tys zl. Wiem ze wymienione zostaly wszystkie lozyska w silniku ale co jeszcze to nie wiem trzeba by pojechac do mechanika ktory to robil i wypytac bo poprzedni wlasciciel sam do konca nie wiedzial co wymienial bo tata mu za wszystko placil ;] A mechanik to znajomy mojego kolegi i wiem tylko ze ponad 3 tys bylo wsadzone w silnik. Dodatkowo jest nowy łancuch DID złoty i crashpady na tylnia oś co do zebatek to nie wiem czy sa nowe czy uzywane ale sa w bardzo dobrym stanie, mam jeszcze lusterko do niego ale nie zalozone. Jak cos sobie jeszcze przypomne to dopisze.

10

Widzialem jakis czas temu to moto na Alledrogo :) Cos sie sprzedac nie chce... Rejestrujesz go tzn. ze byl sprowadzony, a skad? Moge prosic wiecej zdjec?

"Ludzie dużo mówią ale mało rozmawiają"

11

Byl na alledrogo ale sie sprzedal bo ja go kupilem ;) teraz chce go sprzedac bo kupilem go ale to jednak nie dla mnie potrzebuje czegos w teren i za mniejsza kase zeby zostalo na stroj itp. Motor jest zarejestrowany w polsce ale nie na mnie tylko na poprzedniego wlasciciela i wystarczy podbic przeglac i wykupic ubezpieczenie.
[url]http://allegro.pl/ktm-smr-560-zarejestrowany-mega-moc-supermoto-i3252494703.html[/url]
To jest link do strony na allegro jak byl wczesniej do sprzedania a od tamtej pory sie nie zmienil:)

12

panowie cena spada na 9.700 bo prawdopodobnie jest do zrobienia korba, bo w silniku cos stuka ja sie na tym nie znam ale podobno to korba bd. W razie jakichś innych propozycji prosze na priv.

13

wiec z tym remontem to nie do końca prawda była:)

14

byly wymieniane lożyska napewno ale nawet nie wiem jakie w silniku i sporo kasy bylo wsadzone w ten silnik przez poprzedniego wlasciciela. I nie wiem czy zle go zlozyl czy ja go zepsulem :( nie mam pojecia bo sie naprawde nie znam, ja myslalem ze chodzi normalnie ale zainteresowany kupnem chłopak przyjechal i powiedział ze to chyba korba bije. Nic nie sciemniam tylko mowie wszystko nic nie ukrywam.

15

Znajomy miał do roboty silnik i myślał, że pada korba, a okazało sie, że to było głupie łozysko na rozrządzie za 20 zł, a mogło narobić szkód na kilka tyś. Nawet jeśli to korba to do KTMów nie sa takie drogie jak np do husaberga :) Ja bym brał i robił, bo to i tak się opłaca

READY TO >> TERROR