Temat: [S] KTM Supermoto LC4 Duke II | kat. A2
Elo,
do sprzedania mam SUPERMO... chociaż nie - Duke to nie supermoto, zapomniałem się.
Zatem do sprzedania to co na zdjęciach - gdyby ktoś pytał - tylko w całości.
Nie jest to sprzęt, który będzie Ci się śnił po nocach niczym SmcR Prelude'a.
Nie jest to sprzęt, na który połasiłby się Koso.
Hermes pewnie też rzekłby " ja takiego ktm'a nie kupię"
ale mi tam przez 3 sezony funu dostarczał i wciąż to robi.
Chciałbym napisać, że sprzęt nigdy nie widział terenu, że nigdy nie był na torze, że w ogóle nigdy nigdzie nie wyjechał, że nigdy nie leżał a rysy powstały od mojego nadgorliwego pucowania go ścierkami i innymi duperelami. ALE TAK NIE JEST!
Służył mi do tego do czego sm zostało stworzone - bo za to go zawsze miałem. Lata na tylnym, lata na przednim, wspina się po schodach, i turla się po bezdrożach niczym zamulony dzik (ale to głównie wina kierownika i może po części wagi). Leżał kilka razy zarówno na mnie jak i podemną a zdarzało się że leżał obok mnie ;)
Do rzeczy:
- rok 2001,
- ubezpieczony z przeglądem do czerwca 2014,
- wydech oryginał na pełnym przelocie (przerabiany przez chłopa co się na tym zna), niedawno rozbierany i nowo "nabity" watą - brzmi tak jak powinien - w Bygdoszczy by go nie dopuścili do zawodów,
- przy okazji powyższego wyregulowany gaźnik (większe dysze, regulacja), otwarty airbox,
- wymieniony wałek rozrządu na nowy (OEM KTM) - przebieg 3500 km,
- wymieniony kompletny napęd - przebieg 2500 km (łańcuch D.I.D vx3, zębatki JK),
- pompa przód zmieniona na radialną Brembo 16x18,
- wymieniana tarcza przód i klocki (Braking pływająca, EBC Red jeśli dobrze pamiętam) - przebieg 3500 km,
- zregenerowane zaciski przód i tył (profilaktycznie) - przebieg 2500 km,
- oplot przód i tył zalane Motul RBF 660 Racing - przebieg 2500 km,
- nowy akumulator - 2 tygodnie
- malowany i oklejany przeze mnie, na nowo obita kanapa (wcześniej był czerwony, obicie OEM gdzieś mam),
- zero glikolu zalany demineralką - można ruszać na tor,
- masa inych dupereli wymienianych i kupowanych w KTM'ie, których wymieniać mi się nie chce,
- w zeszłą zimę gruntownie przeglądany i rozbierany, powymienane łożyska, uszczelki, uszczelniacze
Na wszystko co było robione mam kwity, no może na jakieś duperele mogę nie znaleźć.
Moto pali od strzała rozrusznik czy kick, wszystko działa jak powinno.
Jeśli chcesz obejrzeć zapraszam do Warszawy, podczas oglądania i osłuchiwania udostępniam odpowienie wiadro i gwoździe co by móc porównać.
nie jest oczywiście bez wad,
z pytaniami zapraszam pod nr tel. 604 564 889
póki co wystawiam tu, bo miło byłoby go kiedyś jeszcze na jakimś zlocie spotkać,
cena 7999 zł
PS. idzie z gazu na koło z 2 biegu zawsze, z 3 jak ładnie poprosić, v-max przy tym przełożeniu ok 165 - 170 km/h