1 Ostatnio edytowany przez manio (2013-06-11 20:19:21)

Temat: Sprzedam Husqvarna TXC 450 09r 10.600zł off road - brudas

Husqvarna TXC 450 09r - już na wtrysku. TXC to taki mix TC(czyli full crossa) z TE(czyli enduro). Silnik enduro - moim zdaniem wypas bo ma rozrusznik, zawias cross - też wypas bo naprawdę daje radę, tył na kiwaczce, przód solidne upsd. Moto jest zrobiony na full black, ma przedni błotnik i płytę na nr. od najnowszego modelu(pasuje p&p) wydech przelotowy(co prawda zgięty ale naprawa jest banalna -
dla zdecydowanego kupca mogę to zrobić na mój koszt - już raz wymieniałem obudowę)Moto kupiłem od mojego kolegi więc znam jego historię prawie od nowości, na tą chwilę ma może 70mth czyli ok 3tyś km, mechanicznie naprawdę igła, silnik, skrzynia, sprzęgło, hamulce, zawiasy wszystko naprawdę super - była serwisowana u Olesia w Lesznie(Husqvarna), sporo nowych detali: linki gazu, klocki p+t, olej i filtr, uszczelniacze zawieszenia + olej Ohlins itd. Wizulanie trochę gorzej w końcu to enduro, jeździłem nim do grudni zeszłego roku. Mróz, plastiki twarde byle gleba i pękają ale nie ma tragedii, wszystko ładnie się trzyma kupy. Dokladam fabryczny zestaw plastików - lekko używany - przód z lampą, fabryczny tłumik, licznik(niestety uszkodzony), chwilowy brak przedniego przewodu hamulcowego(pasował do mojego Husaberga), plastiki i okleina(jakieś fajne motywy JackDaniel's, kostki, Joker) były założone nówki w listopadzie. Sprzęt pali na dotyk i działa perfekcyjnie. Sprzedaję bo mój Husaberg jest fajniejszy:-)) Fotki na MMS'a - jutro zrobię. Maciej tel: 531-090-000

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team