1

Temat: [S] SC Project 690 SMC-R NÓWKI

Mamy w ofercie 2 wydechy SC Project BLACK do SMC-R

http://www.sc-project.com/prodotti/ktm/690%20SMC%202012/ktm_690_smc_r_2012_scproject_exhaust_smcr_690_smc.jpg

możliwa faktura,
nówki, nie używane,

Braaaping!

2 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2013-06-05 13:57:52)

Odp: [S] SC Project 690 SMC-R NÓWKI

wciaz mysle czy to czy WINGS :)

dzisiaj bylem w KTMie w Lodzi w profi i jak zwykle dowiedzialem sie .... "nic" , po zapytaniu o zalozenie ukladu acrapovica i wgranie mapy evo kit , wymianan filtra itd ....facet odebral sobie telefon i przez 15 min jadl kanapke rozmawiajac...

wiec widze w profi od lat nie zmienia sie nic jesli chodzi o  podejscie do klienta i jest BarteQ to co mowilem Ci wczoraj :)
jak nie kupujesz nowki z pelnym kombi i kaskiem to jestes traktowany po macoszemu , jak wychodzilem powiedzialem do siostry ze jak nie chcą zarobic to i ch sprawa i w tym momencie minal mnie chlopak z tekstem "widze ze wszyscy maja podobne przezycia z tym salonem"
:D

tak wiec dzialam na wlasna reke i co najwzej moge im to dac do zrobienia jak czesci skompletuje sobie sam

nie znalazlem info apropo tego czy te wydechy SC projekt maja problemy z gasnieciem moto.

3

Też chciałem go montować, ale...

[url]https://www.youtube.com/watch?v=5jx-iePFOH8[/url]

Jednak 107 db na wolnych to dość sporo, tym bardziej że w dzibalu przy takim wydechu miałem 103 na połowie obrotów

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4

Ja dziś zamontowałem SCka w swoim 690 SM, mi pasuje :D

PS. Koso zawsze jest db killer,

Braaaping!

5 Ostatnio edytowany przez PRELUDE2000 (2013-06-05 15:18:46)

Black-Jack napisał/a:

wiec widze w profi od lat nie zmienia sie nic

Kurcze przykro mi to słyszeć, ja zawsze byłem zadowolony z obsługi i serwisu, wszystko na czas, w dobrej kasie i miłej atmosferze. Nie podejrzewałem że tak Cię potraktują - a polecałem Ci ich salon...
Szkoda :/

6

PRELUDE2000 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

Kurcze przykro mi to słyszeć, ja zawsze byłem zadowolony z obsługi i serwisu, wszystko na czas, w dobrej kasie i miłej atmosferze. Nie podejrzewałem że tak Cię potraktują - a polecałem Ci ich salon...

Wiesz dla mnie to zadna nowosc ale po ostatniej Twojej wiadomosci myslalem ze zmienil sie kadr :)

Ale wchodze i jest ten pan u ktorego "zamawialem" smc-ra pol roku temu i ktory mial dzwonic jak tylko sprowadza i nigdy telefonu nie dostalem :D

Chyba mam twarz nie wyjsciowa ze tak mnie w tych salonach ganiaja :D

BarteQ mam pytanie , to zadam juz tutaj , wczoraj gadalismy ze dowod niemiecki musze tlumaczyc a tu znalazlem takie cos

[url]http://www.prawo.egospodarka.pl/49971,Rejestracja-pojazdu-sprowadzonego-z-UE-zmiany,1,83,1.html[/url]

W skrocie , od 2010 r nie trzeba z ue tlumaczyc dowodow bo niby sa czytelne juz dla naszych urzednikow,
Wiem ze i tak pewnie bede musial sie z urzedasami meczyc bo beda chcieli miec tlumaczenia dla wygody bo przeciez pojemnosc moze im sie pomylic z rocznikiem...

Co do wydechu to db akurat mnie nie odstraszaja , czytam tylko sporo o tym w pl i za granica i ciagle ktos ma turbulencje z gasnacym moto albo nierownymi obrotami ,
Na wingsa karza czekac 7-14 dni , ale jesli jest to kopia akrapa to z mapami itd nie bedzie klopotu.
Sam nie wiem i czuje sie jak baba stojaca przed wyborem "stringi/barchany"

7

przestan sie mazac.....

KTM 690 SMC-sprzedany:)
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys

8

Black-Jack napisał/a:
PRELUDE2000 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

Wiesz dla mnie to zadna nowosc ale po ostatniej Twojej wiadomosci myslalem ze zmienil sie kadr :)

Ale wchodze i jest ten pan u ktorego "zamawialem" smc-ra pol roku temu i ktory mial dzwonic jak tylko sprowadza i nigdy telefonu nie dostalem :D

Chyba mam twarz nie wyjsciowa ze tak mnie w tych salonach ganiaja :D

BarteQ mam pytanie , to zadam juz tutaj , wczoraj gadalismy ze dowod niemiecki musze tlumaczyc a tu znalazlem takie cos

[url]http://www.prawo.egospodarka.pl/49971,Rejestracja-pojazdu-sprowadzonego-z-UE-zmiany,1,83,1.html[/url]

W skrocie , od 2010 r nie trzeba z ue tlumaczyc dowodow bo niby sa czytelne juz dla naszych urzednikow,
Wiem ze i tak pewnie bede musial sie z urzedasami meczyc bo beda chcieli miec tlumaczenia dla wygody bo przeciez pojemnosc moze im sie pomylic z rocznikiem...

Co do wydechu to db akurat mnie nie odstraszaja , czytam tylko sporo o tym w pl i za granica i ciagle ktos ma turbulencje z gasnacym moto albo nierownymi obrotami ,
Na wingsa karza czekac 7-14 dni , ale jesli jest to kopia akrapa to z mapami itd nie bedzie klopotu.
Sam nie wiem i czuje sie jak baba stojaca przed wyborem "stringi/barchany"

zgadza się co do tłumaczenia niby jest coś takiego, ale ja tak zawsze tłumacze bo z nimi to zawsze problem - w urzędzie tak się do czegoś doczepią a tłumaczenie to 60 zł

Ja w 690 SM mam tez mapę akrapa mi nie gaśnie, chodzi wszystko dobrze, ale nie wiem jak będzie w SMC-R,

Braaaping!