1

Temat: KTM EXC 400 sprzedam, warto!

[url]http://allegro.pl/ktm-exc-400-160mth-ideal-okazja-pomorskie-450-530-i3229698524.html[/url]

Koledzy wiem ze cena oporowa, oczywiscie do nego. Jednak za taka cene dostajecie sprawdzony sprzed z forum, kupe gratow do niego, a przede wszystkim motocykl w ktory bylo wkladane mnostwo serca, a to czasami wazniejsze od kasy. Zapraszam, nie gryze, jakos sie dogadamy i ktos dorobi sie super sprzeciora. Wiem ze zaraz zgromadzi sie tlum twierdzac ze mozna juz kupic exc w tej budzie za 12k, ale ludzie, na milosc boska, jak wyglada taki sprzet, grafika i nowe plastiki to nie wszystko, te sprzety maja po 300mth jak nie wiecej, wiec i koszta zaraz sie znajda astronomicznie wielkie. Ale dobra co ja tam bede gadal, moze znajdzie sie ktos kto doceni i sie zaopiekuje moja bryczka.

Pozdro i szerokosci

2

Odp: KTM EXC 400 sprzedam, warto!

Czy ja wiem, czy cena aż tak odstrasza? Sprzęt młody i pewny. Jak jesteś pewny tego co piszesz, to nie ma co go za 3/5 ceny wystawiać, lepiej poczekać.

Kawasaki KX250F

3

Dupiate foto, motor sprzedajesz czy opony?
Sprzęcik fajny.

exc 400                 www.oklejsie.pl

4

Opis spoko ale zdjęcia to tragedia fakt, zrób więcej i jakieś konkrety.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

5

No wlasnie wiem ze  foty kiepskie, ale moto stoi spory kawal od miejsca w ktorym mieszkam wiec wiecie jak jest :/ A na foty konkret moze troche trzeba bedzie poczekac.