Odp: II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
na jakim druku wysłałeś zgloszenie Crazy?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na oficjalnym :P
Przerob druk walrava i bedziesz mial uniwersalny wzor;)
Co do decybeli na Boga przeciez to zawody a nie jazda po miescie. Wyscigowe wydechy sa na wyscigi. Co za kraj.
Ja wysylam bez druku. Po prostu sie zglaszam do zawodów :)
wiadomo coś o piątkowych treningach?
runda jest w sobotę, Toruń leży niedaleko to może w niedzielę jakiś trening w Toruniu zmajstrujemy ( o ile tor będzie dostępny) są chętni?
wiadomo coś o piątkowych treningach?
Z regulaminu, który załączyłem na pierwszej stronie.
7. Treningi
Organizator zapewni możliwość odbycia dodatkowych treningów wolnych, płatnych piątek
24.05.2013 r. Trenować można w godzinach 10.00 - 19.00. Odpłatność za cały dzień wynosi
130 zł, a w przypadku płatności godzinowych 25 zł za godzinę.
Ja z Crazym zaczynamy zawody od środy , reszta wyłamała się po pierwszej rundzie :)
Chyba w piciu;)
Lubart Ty to zawsze wygadasz się :)
Ja z Crazym zaczynamy zawody od środy , reszta wyłamała się po pierwszej rundzie :)
Od kiedy będziecie w Bydgoszczy? Na poważnie :P
WAŻNE-już było o tym pisane, ale Żułty prosił, aby jeszcze raz to podkreślił. Będzie bardzo skrupulatnie sprawdzana głośność wydechów. Jest problem w Bydgoszczy z okolicznymi mieszkańcami/działkowcami czy kimśtam.
Pamietajcie o DB Killerach, a Ci co nie mają to jest jeszcze czas oddać końcówkę do tłumikarza, aby zrobił kryzę.
To ja mam takie pytanie czy za start w rundzie placi sie przed czy po kontroli technicznej?
A za bilet do kina placi sie przed wejsciem do sali, czy moze dopiero po reklamach? :)
Lubart podjedź na pierwszą lepszą stację kontroli pojazdów, daj na browar i już wiesz, czy jechać, czy nie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda - Bydgoszcz 25 maja 2013
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 72 zapytań