Temat: Jooł Nygggaaa! ;O
Czołem koledzyyy i koleżanki (mam nadzieje że takowe są ;)!
No to ten... pisac o sobie w chuy nie lubie. I chyba nie potrafie... aczkolwiek w podstawówce wypracowania dobre pisałem ;D.
Bez zbędnego perdolenia... Adrian, 22lata. Do tej pory różnego rodzaju plastiki itp itd, ostatnio ®1 z którą związek zakończyłem przedwczesną smiercią farmakologiczna er łanki :(. Po kilku dniach poważnych operacjach dr. z Siedlec (swoją drogą całkiem fajny ulep wyszedł :PP była na allegro... z tego miejsca chciałbym współczuć nowemu właścicielowi ;// i połączyć sie w bólu jak sie zaczaił jakiego paździerza kupił...
Dobra, dobra... do sedna sprawy. Ze względu na wielki shit na alledorgo, tablicach, jebajach i ziomkach którzy nie chcą sprzedac mi swoich dobrych motÓrÓw, postanowiłem rok 2013 spędzić na jakimś SM'ku.
Na terror Warszawy chyba najlepiej sie będzie sprawował ;D!
Teraz mam grubszą kmine... co by szukac tu. Nie ukrywam że nie chciałbym dużego ulepa ;). Coś na czym sie wyjebie i bardzo szkoda nie będzie... (wiadomo jak to jest z początkami, nigdy na SM'ie nie jeździłem). Ten temat poruszą w innym poście...
aaaa i jak ktoś cos by miał, wiedział, słyszał, babcia dziadek ciotka, sąsiadka miała na sell pisac proszę PW.
pozdro! Przód do górryyyy!