Temat: dt 125 vs mz 125
Witam co sie bardziej nadaje jako sm>?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » dt 125 vs mz 125
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam co sie bardziej nadaje jako sm>?
Według mnie MZ ;]
Wg mnie Husqvarna miazgi sprzedaje tym dwóm jako seryjne SM.
dt 125 to 2 suw 30 koni mz 125 to 4 suw 15 koni i chyba wszystko wyjaśnione dt bedzie palic od 5 do 8 a mz 3 do max katu 5
Odblokowana mz ma 20 koni około z tego co wiem :>
Jak nie patrzysz na to ile pali i na koszty utrzymania to bierz dt, więcej mocy i więcej pieniędzy żre, jak chcesz oszczędne moto, ale trochę mniej mocy to bierz mz
20 km na pewno nie ma, ponoc 18 to jest maks ale to już z założonym dedykowanym wydechem Sebring'a :P
15 na kole, oba sprzęty wypuszczane w sm więc co mają się nie nadawać, jak już było napisane dt więcej jara
miałem taki duży dylemat na pierwsze moto, ale DT to się okazało to chociaż miałem porównanie do mz rt i nawet bym jeszcze tym teraz polatał, taki mam kaprys :D
z przodu jeszcze miałem 15z, krótkie były te biegi jak cholera, v-max wtedy 105-110, ale zabawa niesamowita na mieście :)
to jednak dt?
Ja też bym brał dt więcej koni i co za tym idzie większa frajda :)
MZ jak na swoje spalanie to jeździ zajebiście, MZ przy zablokowanej DT wypada lepiej, ale odblokowana ma już więcej mocy, ale czy za tyle mocy warto lać 2x więcej paliwa?... Na to pytanie musi sobie już odpowiedzieć indywidualnie każdy zainteresowany ;]
Szkoda tylko że tych emzetek tak mało jest..
Nie jest tak źle :)
na alledrogo aktualnie żadnej sztuki nie znalazłem..
Były 2-3 jeszcze kilka dni, pewnie za niedługo znowu będą. Na tablicy zobacz, tam jest kilka sztuk. To może być ciekawa oferta, widzę, że ktoś zdesperowany bo w ciągu dwóch miesięcy spuścił o około 1000zł
[url]http://tablica.pl/oferta/pilnie-mz-125-sm-a1-nie-cbr-nsr-tzr-tanio-CID5-ID2Drsz.html#789c4e5c46;r:;s:[/url]
Można coś jeszcze stargować i będzie bardzo dobra okazja.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » dt 125 vs mz 125
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 74 zapytań