Temat: [S] WR 450f 2003 .....
niestety ..
niektórzy pamiętają temat 426... moto sprzedane forumowiczowi z powodu problemu związanego z moim stawem biodrowym..
kupiłem 450-tkę z elektrycznym rozruchem sądząc iż pomimo problemów z odpalaniem z kopa, teraz będę mógł korzystać z magicznego przycisku i cieszyć się jazdą ... niedoczekanie ....
po wr-kę zapier*alałem ponad 800km po to aby zrobić 200km terroryzując miasto i dowiedzieć się że jedyne na co w tym (oby tylko w tym) sezonie mogę sobie pozwolić to trzepnąć sobie w garażu patrząc na stojący motocykl ..
najprawdopodobniej będzie czekał mnie zabieg na który będę potrzebował gotówki... jest to ostateczność (mam nadzieję że tak będzie ) jednak tak czy siak motocykl w tym roku mam z głowy ..
zdjęcia i jako taki opis macie w temacie Garaż/Yamaha itd którego zresztą nie skończyłem gdyż po prostu odechciało mi się cokolwiek pisać z wiadomych powodów .... motocykl oczywiście sprawdzony od A do Z; jeżeli ktoś będzie zainteresowany to przysiądę i napiszę co po kolei robilem; na chwile obecną motocykl bez wkładu finansowego ...
także oficjalnie moja WR-ka czeka na nowego właściciela ....
cena - motocykl oddam za te same pieniądze za które kupiłem tj 12tyś zł
tyle ... pozdr! i udanego sezonu życzę ..