1

Temat: Cześć ;

Witam wszystkich ;)
Jestem Patryk z woj. małopolskiego - konkretnie okolice Krynicy - Zdrój.
Mam 19 lat, we wrześniu zeszłego roku oficjalnie dołączyłem do grona motocyklistów, zdobywając upragnioną kategorię A.

Aktualnie jestem w trakcie rejestracji i przeróbek mojego pierwszego motocykla - Hyosung XRX 125, gdyż w tamtym roku brakło mi już funduszy, a jest trochę opłat do zrobienia.

Co do samego motocykla - zanim zaczną się hejty - Hyosung to dobra marka, zresztą każdy jeździ tym na co go stać, jeśli wszystko pójdzie dobrze, to po tym sezonie będzie trzeba rozglądać się za czymś mocniejszym, bo fakt faktem demon mocy to nie jest, ale na początek wystarczy.

Wspomniałem, że jestem w trakcie przeróbek - trochę trzeba wizualke poprawić, bo wersja SM jest tak na prawdę przerobioną wersją enduro i parę rzeczy jednak z tego enduro pozostało, które nie przystoi SM (głównie owiewka i lampa przednia, błotnik przedni i tył)

To na razie tyle
Pozdro

Husqvarna TE/SM 610i.e

2

Odp: Cześć ;

Siemaa;))

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

3

Siema

tu hejtow nie ma ... a przynajmniej dotyczących sprzętu :)  ... w mojej stajni jedynym SM jest chinol i żyje :)...

.... a forum jest z konkretną wiedzą i ludźmi.

i can do this .. here, hold my beer

4

Cześć

Cagiva Supercity 125 ;)
Only SuperBłoto

5

Sam mam hyosunga 125 przerobionego na crossa : ) Marka się nie liczy, ważne aby sprzęt jeździł :p

6 Ostatnio edytowany przez bielu000 (2014-12-27 23:02:04)

O dzięki za miłe słowa, w ogóle zauważyłem po innych postach, że tutaj na forum bardzo fajna atmosfera panuje.

Husqvarna TE/SM 610i.e

7

Siemka ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

siema:D

9

Siemka! Atmosfera tu faktycznie spoko. Ja mam teraz malaguti 50 i nie stękam, więc wiesz ;)

Malaguti XSM 50 :)

10

Siema

11

Siema

12

siemano :)

13

Witaj ;)

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

14

Siemano ;]

15

Siemano:)