Temat: crf 450
Witam,jest ktoś z forum co ma blisko do szczecinka,żeby obejrzeć moto? Zwracam koszty paliwa.
Może ktoś z forum się zlituje i podjedzie...?
Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » crf 450
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,jest ktoś z forum co ma blisko do szczecinka,żeby obejrzeć moto? Zwracam koszty paliwa.
Może ktoś z forum się zlituje i podjedzie...?
Pozdrawiam.
Podpinam sie pod temat. Oto link -----> [url]http://tablica.pl/oferta/honda-crf-450r-2004-supermoto-kola-cross-zarejestrowana-CID5-ID2qL8w.html#d276ae0e5f;r:;s[/url]
Ziomek Riux kupił niedawno 525 SM i narobił mi ciśnienia :D Wydaje mi sie że ta CRFka ma coś z lagami. Na wysokości dolnej półki laga jest delikatnie wygięta ? Albo złudzenie ;) Z Katowic jechać taki kawał troche lipa. Dajcie znać co widzicie PLEASE.
I jeszcze ta mnie troszke zainteresowała--------> [url]http://moto.allegro.pl/honda-crf-450-supermoto-pilnie-sprzedam-i3124087891.html[/url]
Dajcie znać jak ktoś coś widzi tu nie tak. Na pierwszy rzut oka wydają się ok ale ja tam się nie znam na SM i nie wiem na co patrzeć. Pomożecie koledze ? :)
CRF z tablicy:
W związku z tym, że muszę nadgodziny zrobić w robocie to telefonowałem do sprzedającego i tak:
moto przed poprzednim sezonem miało remont (tłok korba wymienione), rachunki może wyciągnąć od mechanika
- zarejestrowane (sprowadzone z UK)
- 2 komplety kół, do nich różne przełożenia
- lagi proste, bez wgięć
- moto użytkowane na co dzień
- do wymiany na pewno klocki przód i ślizg łańcucha
Cała rozmowa trwała około 5 minutx 0,19 gr za minutę, komu wysłać na PW nr konta?:)
CRF z tablicy:
W związku z tym, że muszę nadgodziny zrobić w robocie to telefonowałem do sprzedającego i tak:
moto przed poprzednim sezonem miało remont (tłok korba wymienione), rachunki może wyciągnąć od mechanika
- zarejestrowane (sprowadzone z UK)
- 2 komplety kół, do nich różne przełożenia
- lagi proste, bez wgięć
- moto użytkowane na co dzień
- do wymiany na pewno klocki przód i ślizg łańcucha
Cała rozmowa trwała około 5 minutx 0,19 gr za minutę, komu wysłać na PW nr konta?:)
Konrados dzięki za info. Cena chyba dobra za tą ze Szczecinka. Widać na fotosach że do poprawek kosmetycznych ale to jest pikuś. Ważne żeby była zdrowa. Jeszcze raz dzięki. Wystawiam moją zetke na alledrogo i jazda po SM. Pzdr
Jak ja dzwoniłem to powiedział,że korba nie była wymieniana bo nie było luzów...
Jak ja dzwoniłem to powiedział,że korba nie była wymieniana bo nie było luzów...
A kiedy dzwoniłeś?
Może chodziło mu o naprawę/sprawdzenie, nie wiem nie wnikam. Mówił, że mechanik powinien mieć rachunki to ci pokaże a pewnie i prześle jakbyś był zainteresowany.
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRF-450-SUPERMOTO-READY-TO-GO-LOOKKKK-BIKES-WANTED-CALL-4-CASH-2-DAY-/200909557782?pt=UK_Motorcycles&hash=item2ec7249016[/url] - może taka jak cię kasa nie limituje
kończąc offa, jak sobie nie pojedziesz po moto to sobie nie kupisz.
Zawsze możesz zadzwonić i sprzedać nr ze szwagrem bokserem;)
W tamtym tygodniu i jeszcze kilka razy wcześniej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » crf 450
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 75 zapytań