1

Temat: graty do RM-Z 450

szukam 6-cio tłoczkowego zacisku, najlepiej beringera pod tarczę 310mm do RM-Z 450. Jak ktoś ma inne marki, albo mniej tłoczków, to chętnie rzucę okiem. W grę wchodzą tylko i wyłącznie zaciski mocowane bezpośrednio do lagi. Rozstaw śrub o ile dobrze pamiętam to 102mm. Tarcza 310mm też się przyda. Może być żeliwna, może być frezowana.
Poza tym potrzebuję zbiorniczek na zlewki i błotnik sm

rmz 250
gas gas txt 250

2

Odp: graty do RM-Z 450

Metys a ty teraz rmz stroisz?

3

plaster220 napisał/a:

Metys a ty teraz rmz stroisz?

stroisz:). Zrobiłem dziś 900km żeby przygarnąć ten motocykl i w najbliższym czasie będę się zapoznawał z tym sprzętem

rmz 250
gas gas txt 250

4

metys napisał/a:

Poza tym potrzebuję zbiorniczek na zlewki

zobacz [url=http://forum.supermoto.pl/post149388.html#p149388]TU[/url] koleś sprzedaje :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

5

Bondek napisał/a:
metys napisał/a:

Poza tym potrzebuję zbiorniczek na zlewki

zobacz [url=http://forum.supermoto.pl/post149388.html#p149388]TU[/url] koleś sprzedaje :)

niestety nie pasuje:)

rmz 250
gas gas txt 250

6

a na jakich kołach bedzie na sm czy cross?

7

plaster220 napisał/a:

a na jakich kołach bedzie na sm czy cross?

nooooo 6-cio tłoczkowego zacisku do kół krosowych raczej nie wpakuję:). Kupiłem w wersji crossowej, ale poprzedni właściciel miał do niego nowe koła sm na pełnym wypasie. Jedyny minus jest taki, że przód 17 cali. Jak się odkuję z kasą to marzą mi się nowe alpiny bezdętkowe, ale to już od 1000 funtów w górę.
Motocykl docelowo ma być multifunkcyjny:)

rmz 250
gas gas txt 250

8

Metys co cie skołoniło na japan ?

nto

9

Zacznijmy od tego, że nadal jestem wielkim miłośnikiem ktma. Wiele osób, które wg mnie znają się na motocyklach, doradzało mi japońca. Głównym atutem miała być jego wytrzymałość i myśl technologiczna.
Nie było wielu konkretnych powodów. Po prostu sprzedałem exc-ra i tego samego dnia wybrałem na allegro ten motocykl, który najbardziej podobał mi się z opisu. Dużo rzeczy muszę poprawić, ale dużo jest już w niego wpierdol*ne. Maszyna bardzo fajna i zobaczymy jak będzie jeździła.
Atutem był fakt, że poprzedni (pierwszy) właściciel miał do niego nowe, nigdy nie zakładane koła excel na piastach tech excel pro series. Crossowe koła są z resztą w tej samej kombinacji

rmz 250
gas gas txt 250

10

Ponownie... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Zacisk + tarcza 310mm, na 4 śruby. Nie każcie mi kupować nowych, bo dostępne tylko 320mm, a to nie wchodzi w grę

rmz 250
gas gas txt 250