1

Temat: Witam:)

Witam wszystkich forumowiczów , postanowiłem tu zagościć ponieważ nie długo bedę pewnie smigał jakimś SM. Mam 20 lat jestem z Warszawy do tej pory latałem z750 2003r.

2

Odp: Witam:)

Siema :) a w jaki model celujesz??

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

3

Cross-c1 napisał/a:

yo, jestem zdecydowany na ktm exc 525 bo zalezy mi tez na tym aby to nie był motor ktory caly czas trzeba serwisować celuje w model juz z trojkątną lampa oczywiscie gotowca na Sm zrobionego

4

siemano:) LC4 wymaga jeszcze rzadszego serwisu, ale jak decyzja jest na 525 to czekamy na fotki zakupionego sprzetu:)

5

siemanko

Honda fmx 650

6

Siema:)

7

Powitać ;)

8

osc93 napisał/a:
Cross-c1 napisał/a:

yo, jestem zdecydowany na ktm exc 525 bo zalezy mi tez na tym aby to nie był motor ktory caly czas trzeba serwisować celuje w model juz z trojkątną lampa oczywiscie gotowca na Sm zrobionego

Jesli exc jest moto ktore nie wymaga czestego serwisowania to  ja nie wiem...   olej co 10mth,zawory co 20mth, rozrzad srednio starcza na 5 tys km(jesli robisz mniej to i tak co sezon zalecana wymiana) 
PS  Siemano

525 EXC

9

Siemka. Dobre moto. W moim Husabergu podobno co 5 mth wymiana oleju.

SuperEnduroTeam Płock

10

Siemasz niedawny zetofilu ;D

Robię krok w tył, by zrobić dwa do przodu..

11

Siema, nareszcie ktoś w moim wieku będzie na sm śmigał ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

12

Siema

13 Ostatnio edytowany przez osc93 (2013-03-12 10:22:21)

czarnysm610 napisał/a:
osc93 napisał/a:
Cross-c1 napisał/a:

Jesli exc jest moto ktore nie wymaga czestego serwisowania to  ja nie wiem...   olej co 10mth,zawory co 20mth, rozrzad srednio starcza na 5 tys km(jesli robisz mniej to i tak co sezon zalecana wymiana) 
PS  Siemano

Tzn chciał bym pojechać w traske 100km i nie bać się że coś pierd**** za przeproszeniem ;) o tak powiem wiadomo że co zime będzie serwis,  a rozrząd że co?  Łańcuszek głównie a jak zawory i ile dla Ciebie 5mth to km? Bo 525 licznik liczy w km?

14

exc liczy w km/mth jezdzac po asfalcie wychodzi srednio 600km/10mth czyli olej srednio co 600-700km zawory co 1200-1400. Jak zdrowy sprzet to w traske mozna latac tylko dupa boli ale to jak w kazdym singlu, tym bardziej ktm. Na rozrzadzie zrobiłem 5 tys i zostaly 3 zabki na napinaczu, przy dwoch sie wymienia, wiec trzeba liczyc ze lancuszek co sezon.

525 EXC

15

Cześć - cieszę się, że pojawia się kolejna, podobna do mnie "zielona" (mam nadzieję) pod kątem SM z Wawy :)

Koso napisał/a:

Siema, nareszcie ktoś w moim wieku będzie na sm śmigał ;D

A co, starszym czegoś brakuje czy jak?

SV650SK6->GSX-R750K8-> KTM 640