Temat: Witam:)
Witam wszystkich forumowiczów , postanowiłem tu zagościć ponieważ nie długo bedę pewnie smigał jakimś SM. Mam 20 lat jestem z Warszawy do tej pory latałem z750 2003r.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich forumowiczów , postanowiłem tu zagościć ponieważ nie długo bedę pewnie smigał jakimś SM. Mam 20 lat jestem z Warszawy do tej pory latałem z750 2003r.
Siema :) a w jaki model celujesz??
Siema :) a w jaki model celujesz??
yo, jestem zdecydowany na ktm exc 525 bo zalezy mi tez na tym aby to nie był motor ktory caly czas trzeba serwisować celuje w model juz z trojkątną lampa oczywiscie gotowca na Sm zrobionego
siemano:) LC4 wymaga jeszcze rzadszego serwisu, ale jak decyzja jest na 525 to czekamy na fotki zakupionego sprzetu:)
siemanko
Siema:)
Cross-c1 napisał/a:Siema :) a w jaki model celujesz??
yo, jestem zdecydowany na ktm exc 525 bo zalezy mi tez na tym aby to nie był motor ktory caly czas trzeba serwisować celuje w model juz z trojkątną lampa oczywiscie gotowca na Sm zrobionego
Jesli exc jest moto ktore nie wymaga czestego serwisowania to ja nie wiem... olej co 10mth,zawory co 20mth, rozrzad srednio starcza na 5 tys km(jesli robisz mniej to i tak co sezon zalecana wymiana)
PS Siemano
Siemka. Dobre moto. W moim Husabergu podobno co 5 mth wymiana oleju.
Siemasz niedawny zetofilu ;D
Siema, nareszcie ktoś w moim wieku będzie na sm śmigał ;D
Siema
osc93 napisał/a:Cross-c1 napisał/a:Siema :) a w jaki model celujesz??
Jesli exc jest moto ktore nie wymaga czestego serwisowania to ja nie wiem... olej co 10mth,zawory co 20mth, rozrzad srednio starcza na 5 tys km(jesli robisz mniej to i tak co sezon zalecana wymiana)
PS Siemano
Tzn chciał bym pojechać w traske 100km i nie bać się że coś pierd**** za przeproszeniem ;) o tak powiem wiadomo że co zime będzie serwis, a rozrząd że co? Łańcuszek głównie a jak zawory i ile dla Ciebie 5mth to km? Bo 525 licznik liczy w km?
exc liczy w km/mth jezdzac po asfalcie wychodzi srednio 600km/10mth czyli olej srednio co 600-700km zawory co 1200-1400. Jak zdrowy sprzet to w traske mozna latac tylko dupa boli ale to jak w kazdym singlu, tym bardziej ktm. Na rozrzadzie zrobiłem 5 tys i zostaly 3 zabki na napinaczu, przy dwoch sie wymienia, wiec trzeba liczyc ze lancuszek co sezon.
Cześć - cieszę się, że pojawia się kolejna, podobna do mnie "zielona" (mam nadzieję) pod kątem SM z Wawy :)
Siema, nareszcie ktoś w moim wieku będzie na sm śmigał ;D
A co, starszym czegoś brakuje czy jak?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam:)
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 78 zapytań