Temat: KTM 450 sx 2005
Opis wklejam z alledrogo
Do sprzedania krosówka KTM 450 SX rok 2005. Przed sezonem włożony nowy tłok vertexa sel. C, nowe tarcze sprzęgłowe, oczywiście uszczelki, łańcuch rorządu, amortyzator tył świeżo po regeneracji, nowy zadupek, zawory założone na początku ubiegłego sezonu (oryginał KTM), zmieniony wysprzęglik (stary po regeneracji dorzucam do motocykla), nowa zębatka przednia, nowy przewód hamulca tylnego w stalowym oplocie, założony licznik motogodzin przy nowym tłoku, w tej chwili wskazuje 0.1mth i będzie rosło. Prawdopodobnie włożyłem do niego jeszcze inne pierdoły, o których teraz nie pamiętam. Gaźnik jest po całkowitym przeglądzie. Wszystko udokumentowane na zdjęciach, a stare części mam jeszcze w garażu. Jeśli chodzi o dotychczasową eksploatację to wszystko robione tak jak powinno. Aha... motocykl ma zdemontowaną linkę dekompresatora i jest pozbawiony hot starta, bo w tym modelu są to zbędne elementy. Jest to rocznik 2005, co można sprawdzić w serwisie KTM'a. Cena nie podlega negocjacji. Tel. 608048020 jak nie odbieram, to proszę o sms PS mam do niego koła supermoto przód 16.5 cala, tyl 5x17, za koła trzeba doliczyć 2 tyś zł. Błotnik SM też się znajdzie czuwaj!!!
gas gas txt 250