Temat: Witam :)
Na tym forum byłem już setki razy znam chyba jego każdy kącik aż się dziwie że dopiero teraz się zarejestrowałem. Nowy użytkownik więc wypada się przywitać. Więc tak co by tu o sobie napisać kolejny zarażony pasją do crossówek na małych kółkach, które po raz pierwszy ujrzałem w usa. Mieszkam w okolicach Białegostoku ( tak nawet tu na wschodzie mamy internet ) Mam 16 lat i dopiero robię prawo jazdy a1 po to by ujeżdżać mojego białego rumaka jakim jest yamaha xt 125 oczywiście w słusznej wersji ma małych kółkach. Będąc w usa miałem okazji jeździć już ktm sx-f 250 dlatego moim marzeniem jest właśnie ktm exc yamaha wr lub husqvarna smr pewnie każdy na tym forum ma podobne upodobania. :) Niestety wprowadzenie nowych kategorii trochę mi pokrzyżowało plany ale może znajdę kiedyś jakieś 250 którym będę mógł w miarę leglanie poruszać się na a2 ( jak już będzie zrobione ). Po szkole jestem lakiernikiem ( wszyscy myślą co on pierdzieli w ostatniej klasie gimnazjum i już lakiernikiem ) porostu nauczyłem się tego fachu w warsztacie w którym pracowałem. Trochę się rozpisałem więc Witam wszystkich :)
SXF 250