Odp: Warszawski Browar 14.12.2013
jak zwał tak zwał hermes... ;)
niezłe melo..... może śląsk zorganizuje jakiegoś wspólnego browara :D ??
www.bikersbook.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warszawski Browar 14.12.2013
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe, dobra relacja ;-)
OOOO kurde na Śląsk na browar zapraszają. Nie wiem czy dam radę wrócić na czworaka ale postaram się :-)))
P.S> Popiją popiją a na terorze z rana potem takie kwiatki jak i na parkiecie się przewracają ;-)
dobre hermes dobre :D :D :D k***a ale Ja mam wielką łysa głowe :D
nigdy w zyciu nie mialem takiego DWUDNIOWEGO kaca. Masakra. "Zniknełem" w pewnym momencie. Obudzilem sie w domu. Teraz juz wiem co to znaczy urwany film... :) :) Ja już nie bede.
Walka z wiatrakami - hehhe. Zasada jest prosta - albo wóda, albo piwo...
Zasada jest prosta - albo wóda, albo piwo...
problem w tym że pamiętasz o tej zasadzie góra kilka dni ;-)
nigdy w zyciu nie mialem takiego DWUDNIOWEGO kaca. Masakra. "Zniknełem" w pewnym momencie. Obudzilem sie w domu. Teraz juz wiem co to znaczy urwany film... :) :) Ja już nie bede.
Walka z wiatrakami - hehhe. Zasada jest prosta - albo wóda, albo piwo...
Brzoza jaki DWUDNIOWY, jak dopiero dziś jesteś w stanie napisać posta a dziś jest wtorek...piliśmy z piątku na sobotę :-)
Obudzilem sie w domu. Teraz juz wiem co to znaczy urwany film... :) :) Ja już nie bede.
Może to i dobrze że nie pamiętasz bo dziwne dupy zaczełeś obsypywać kwiatami... ;-)
SuperMocarz napisał/a:Zasada jest prosta - albo wóda, albo piwo...
problem w tym że pamiętasz o tej zasadzie góra kilka dni ;-)
Dobra kilka dni mineło więc może jakiś browar albo wóda...ale nie mixxxxx
Bardzo fajny melanżyk, liczę na następny. :)
I ten napis:
Jack Daniel bez "s" ;)
Nooo Hermes - super komiks z superbohaterami :) Jak widać browar troszku wymknął się spod kontroli ...
To kiedy piwo? :)
Albo wódka? :)
Albo piwo, piwo, wódka, piwo, wódka, wódka, wódka, piwo, drink itd...? :)
no właśnie mówił mi wczoraj Hermesito, że idziemy na piwo i pytał się o termin... mnie pasuje 22.03.2013, a jak Ci Gałka pasuje?
Ja mu potwierdziłam ten sam :)
Więc jak? Zarządzamy piwo 22.03? :)
Będę dziś potwierdzał termin pijoczki i pijoki, jezdzić nie ma komu do picia wszyscy....
P.S> Proszę nie polewać mi wódki
Będę dziś potwierdzał termin pijoczki i pijoki, jezdzić nie ma komu do picia wszyscy....
P.S> Proszę nie polewać mi wódki
My z Gałką zarządziłyśmy właśnie :)
P.S. teeeee Miszczuniuuu, a kto mi olejaaa dolewał w niedziele? hę? bez takich mi tu... ja już jeżdżę :-)
hermes napisał/a:Będę dziś potwierdzał termin pijoczki i pijoki, jezdzić nie ma komu do picia wszyscy....
P.S> Proszę nie polewać mi wódkiMy z Gałką zarządziłyśmy właśnie :)
P.S. teeeee Miszczuniuuu, a kto mi olejaaa dolewał w niedziele? hę? bez takich mi tu... ja już jeżdżę :-)
Co to za jazda bez oleju.. za długo tak nie polatasz ;-)
Dobra Kochani w związku z tym iż trzeba pożegnać ZIMĘ na dobre, a potem zostanie już tylko jazzzzda Zarządzono powtórkę z rozrywki czyli spotkanie wysoce BROWAROWE!!!
Termin 22.03.2013 Lokal bez zmian bardzo nas tam polubili w przeciwieństwie do kwadratu ;-)
Startujemy od 20:00, proszę się dopisywać. Atrakcje znane między innymi wróżenie z wiatraczka,oraz syndrom dnia wczorajszego...
Gałka
Grosia
hermes
figiel
Brzoza - przyjadę samochodem bo taksówki nie chcą mnie zabierać ;-)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warszawski Browar 14.12.2013
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań