Odp: Supermoto po DRZ400.. Ale..
+1
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto po DRZ400.. Ale..
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
+1
Hacker dobrze gada. Spróbuj KTM 990 Adventure i zwariujesz.
Po poznaniu śmiga koleś takim i powiem szczerze że ja zakochałem się od pierwszego wejrzenia.
Wygląd i brzmi mega fantastycznie.
Ja jeździłem przez dwa dni 990 S Adventure na czas serwisu mojej 950 SM i zwariowałem. Gdybym potrzebował moto dla 2 osób, to niestety supermoto by przegrało rywalizację.
Jak kupisz takiego KTMa to zrobisz nie 21 tyś, a 50 :D
Jak kupisz takiego KTMa to zrobisz nie 21 tyś, a 50 :D
Ten motor aż się prosi o dłuuugie wyjazdy.
Ale powiem szczerze że jak bym miał wybierać i wybrzydzać to do turystyki chciał bym mieć BMW GS 1200.
[url]http://www.autopictu.com/images/bmw-r1200gs-adventure-09.jpg[/url]
Choć z tą przednią lampą wygląda jak by miał podbite oko niby brzydota i bezguście projektantów ale jednak ma coś w sobie że mnie po prostu urzeka ten motocykl
Fajna recenzja polecam zobaczyć
[url]http://www.youtube.com/watch?v=p-JvF6-LL7w[/url]
Propozycje całkiem niezłe jest jednak małe "ALE" - nie dysponuje gotówka rzędu 40-50 tysięcy. Fakt ze nie wspomniałem o budżecie ale na motocykl planowalem wydać do 20 tysięcy. Wiem ze Supermoto to nie sport dla biedaków ale jak się dobrze poszuka to każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Myślałem o wariancie dwóch motocykli - coś lekkiego jako typowe Supermoto do jazdy po mieście i wariactw i moto na dalsze wypady do turystyki. Aktualnie jednak przebywam w Anglii i nie zapowiada się żebym w najbliższym czasie wrócił toteż koszty ubezpieczenia takich sprzętów w mieście w którym mieszkam są bardzo duże. Powiedzmy ze na razie zadowolić się muszę jednym. Chciałem znaleźć możliwy kompromis pomiędzy Supermoto a turystykiem i myśle ze KTM 690 byłby tu najlepszym rozwiązaniem.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto po DRZ400.. Ale..
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 74 zapytań