Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Co ma piernik do wiatraka ? Wulgarne słowo to słowo ;p Lepsza bluza z przekleństwem niż paprociami ;D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co ma piernik do wiatraka ? Wulgarne słowo to słowo ;p Lepsza bluza z przekleństwem niż paprociami ;D
JERY napisał/a:koniec kwietnia minimum. Duzo zalezy od tego jak beda sie pojawiac wplaty.
O kurde :D To długo, długo :P Ale to lista jest już zamknięta czy jak to wygląda ? Bo może daj czas do 1 kwietnia na wpisy i do 10 na wpłaty (chyba że ktoś obecnie nie przy kasie to można poczekać) Bo koniec kwietnia to dłuuuuuuużo czasu. Albo nie da rady to podzielić że już puścisz w druk ? Czy tam firma woli od razu całość lub Ty wolisz całość :)
Lista nie jest zamknieta. Generalnie czekam na wplaty od osob ktore sie wpisaly. Jak zostanie pare osob ktore beda zwlekaly za dlugo, to wypadaja z listy i daje bluze do wykonania. Od zlozenia zamowienia, wykonawca potrzebuje okolo 3 tyg na realizacje. Zakladajac ze do 10 kwietnia wszyscy wplaca, to wtedy bluzy beda na koniec miesiaca. Zdania "Albo nie da rady to podzielić że już puścisz w druk ?" w ogole nie rozumiem. Prosze o tlumaczenie z naszego na polski. Zamowienie skladam tylko na bluzy ktore sa oplacone. Nie mniej, nie wiecej. Nie bede komus robil na slowo i potem sie bujal z towarem.
Dziwne w poście 843 napisałem ,że chcę L i dopisałęm się do listy
To się mama Dunkersa zdziwi... ewentualnie mu naszyje coś na przekleństwo ;) hehe
A Norek Cie wyjebal z listy. Zmiane zamowienia Pavvlo zreszta tez.
Chodziło mi o to że np : Połowę bluz puścisz teraz do druku a drugą połowę później czyli : obecnie jest 35 osób 35/2 ~ 17 czyli jak by 17 os wpłaciło byś puścił w druk ale nie wiem czy tak Tobie pasuje :)
Nie zawracaj mu dupy, nie ma się co pierdolić. Jery i tak odwala kupę dobrej roboty.
Nie zawracam mu dupy tylko pytam. Pytanie tylko o to czy nie da rady tego podzielić. Wiem ze odwala robote ale nie moge sie go spytac o nic ? Heh... Szkoda gadac. Ja sie juz nie udzielam bo sie hejterzy zleca :D czekam na bluze. Pozdr !
No właśnie, nie denerwujcie Jerego... Wczoraj miał iść na koncert Justina Biebera a musi bluzami się zajmować XD
No właśnie, nie denerwujcie Jerego... Wczoraj miał iść na koncert Justina Biebera a musi bluzami się zajmować XD
A ja biletu kurw nie dostałem : (
Justin byl u mnie. Pytal o bluzy. Przyprowadzil duzo kolezanek. Pojezdzilem jego Lambo. Teraz mam wszedzie takie wejscia ze szok. Mowil, ze ma kilkanascie KTMow. Wszystko nowki sztuki na wypasie. Maja wszystko co jest w katalogu PowerParts. Mowil, ze odda mi kilka bo nie ma czasu nimi jezdzic a nie chce mu sie z nimi bujac na ebayu. Musze mu tylko druknac bluzy z wszystkich edycji i dobijamy targu :)
Chodziło mi o to że np : Połowę bluz puścisz teraz do druku a drugą połowę później czyli : obecnie jest 35 osób 35/2 ~ 17 czyli jak by 17 os wpłaciło byś puścił w druk ale nie wiem czy tak Tobie pasuje :)
Odpada. Druk bedzie wszystkich na raz.
Mowil, ze odda mi kilka bo nie ma czasu nimi jezdzic a nie chce mu sie z nimi bujac na ebayu
Pomogę Ci z tym problemem - zamawiam jedną sztukę na styranie :)
Dukers poważnie nie dostałeś już biletu? Ja też chciałem iść ale jakoś czasu zabrakło :)
Patrzac na to, jak ida zamowienia to az samo sie cisnie :)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/507/bluzatylznadrukiemzart.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]
Dukers poważnie nie dostałeś już biletu? Ja też chciałem iść ale jakoś czasu zabrakło :)
Żartowałem XD nigdy w życiu ... Gdybym zobaczył tylu pedałów w rurkach i długich włosach z napisami na czapkach : SWAG - W środku odkrył bym że jestem super zabójcą i szukał najlepszej broni by wszystkich wybić. Dlatego unikam takich imprez :D
No ja takiej bluzy nie kupie! Gdzie ja sie w niej pokaże, a co ludzie będą mówić !!
KOPIOWAC ( NIE CYTOWAC!!) CALA LISTE Z NAGLOWKIEM
WSZYSTKIE INFORMACJE POST NR. 787 strona 53
INFORMACJE O WPLATACH WPISUJE TYLKO I WYLACZNIE JA PO ZAKSIEGOWANIU PIENIEDZY NA KONCIE!!
1. JERY XL 1 szt
2. BolekZKO XL 1szt
3. Belzebub L 1szt
4. 77kanzas L 1szt (ino prędko)
5. SuperMocarz XL i S 2 szt
6. saaawik L 1szt
7. Hemp XL 1szt
8. Kuchcik666 L 1szt
9. Driver L i S 2szt.
10. PRELUDE2000 L i S 2szt.
11. Koso. L. 1 szt
12.maniek38 L. 1 szt.
13. Slepy XL 1szt. WPLATA 100
14. balagan xl 1 szt
15. mack1111 L i XL 2 szt WPLATA 187
16. ZygZag XL 1 szt. WPLATA 110
17. patryk1533 L 1szt.
18. raku L, L, XL 3 szt. WPLATA 290
19. Zioleczko450 S; L; L - 3 szt.
20. russel XXL 1szt.
21. PiotrekU XL 1 szt.
22.Walec XXXL, 1 szt.
23.Cross-c1 XXXL 1 szt. WPLATA 110
24.wojtecki XL 1szt.
25. Raczek XL, XL, XL, XL, XL, XXL 6szt. WPLATA 545
26. Dukers M 1 szt WPLATA 100
27. Pavvlo89 S+ XXL 2szt. WPLATA 110 + 100
28. Pączek M 1 SZT WPLATA 100
29.Norek M 1 SZT
30.Koczis XL 1 SZT
31. DJ-MATI L 1szt. WPLATA 100
32. Zabro L 1 SZT
33. jaras111x L 1sz, ???
34. Janik L 2szt.
35. Wick3d XL 1szt
PiotrekU z Lubartowa. Podeslij mi adres.
Strony Poprzednia 1 … 56 57 58 59 60 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 67 zapytań