571

Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r

Ja uważam tak - i jest to moje prywatne zdanie:
1. Napis     NAKURWIAM TERROR
                  ZACHOWAJ DYSTANS     - właśnie w takim wydaniu - a nie ciurkiem pisaną czcionką

JEST NAJLEPSZY - nie znajdziemy lepszego hasła. Se róbcie głosowania szósme - i tak to wygra, a jak nie to ja innej bluzy nie kupię.

2. Stopal nie jest tak ciekawy jak schody - wolę schody, zaakceptuję fajenego stopala - ale schody są nie do wyjebania moim zdaniem.

3. Baba bojąca się terroru powinna być stara i mieć siaty bądź siatę. Bez dyskusji.

:)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

572 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2013-01-30 13:56:40)

Reklamówka najlepiej z Biedronki ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

573

Jak narazie to widze ze ja i mocarz jestesmy tego samego zdania od poczatku ;) no moze jeszcze ktos tam gdzies tam, wiec do dzieła.

Sherco st300  Cabestany Replica

574

jaras111x napisał/a:

Jak narazie to widze ze ja i mocarz jestesmy tego samego zdania od poczatku ;) no moze jeszcze ktos tam gdzies tam, wiec do dzieła.

hehe :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

575 Ostatnio edytowany przez czarnysm610 (2013-01-31 00:55:40)

bluza retardsów     [url]http://www.fastcartp.com/product.php?id_product=615[/url]  Krotko zwięzle i na temat- logo + nazwa a nie tam miljonpincet tekstów jaki to jestem zły wariat

525 EXC

576 Ostatnio edytowany przez śledziu (2013-01-31 01:06:40)

popieram przedmówce.... szczerze mówiąc to żadna grafika zrobiona ze zdjęcia do mnie nie przemawia. Lubie prostotę...
"Terror sam się nie nakurwi!" dobrą czcionką i jakieś fajne logo i było by cudo

577 Ostatnio edytowany przez JERY (2013-01-31 05:00:45)

czarnysm610 napisał/a:

bluza retardsów     [url]http://www.fastcartp.com/product.php?id_product=615[/url]  Krotko zwięzle i na temat- logo + nazwa a nie tam miljonpincet tekstów jaki to jestem zły wariat

Przeciez mozesz zamowic bluze Retardsow. Kto Ci broni. Po drugie zaprojektuj logo to bedzie bluza z logo.

Fajnie sie mowi. Powinno byc to, powinno byc tamto. Zebyscie chociaz zwyklych zdjec poszukali, to by bylo latwiej.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

578

Opcja ze stopalem według mnie lepsza.... ;) Tutaj nie wiadomo o co chodzi z tą kobietą:) a Stopal to stopal , widać, że się nap***** :)

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

579

Płaczek :) co ty pierdzielisz jakto nie wiadomo o co chodzi.JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O KASE . Chodzi o to ze ona wychodzi z Lidla  a tam niejaki poszukiwany Okrasa straszny terrorysta spierdala po schodach NAKURWIAJAC TERROR przy okazji ucieka z kasa bo przekrecil jakiegos forumowicza i nie wyslal mu kol SM,no i ona zostala tak sterroryzowana ze pogubila siatki :)  No to teraz powiedz mi ja mozna nakurwiac terror stopalem ? Pomijajac fakt ze w ten sposob by daleko nie uciekl ;)

Sherco st300  Cabestany Replica

580

jaras111x napisał/a:

Płaczek :) co ty pierdzielisz jakto nie wiadomo o co chodzi.JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O KASE . Chodzi o to ze ona wychodzi z Lidla  a tam niejaki poszukiwany Okrasa straszny terrorysta spierdala po schodach NAKURWIAJAC TERROR przy okazji ucieka z kasa bo przekrecil jakiegos forumowicza i nie wyslal mu kol SM,no i ona zostala tak sterroryzowana ze pogubila siatki :)  No to teraz powiedz mi ja mozna nakurwiac terror stopalem ? Pomijajac fakt ze w ten sposob by daleko nie uciekl ;)

Ja pierdole ja tu kiedyś zejdę :D

581 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-01-31 12:23:56)

Ale dajecie po pipie, że aż w oczy szczypie ;D

SMCR AKR

582

JERY napisał/a:
czarnysm610 napisał/a:

Przeciez mozesz zamowic bluze Retardsow. Kto Ci broni. Po drugie zaprojektuj logo to bedzie bluza z logo.

Fajnie sie mowi. Powinno byc to, powinno byc tamto. Zebyscie chociaz zwyklych zdjec poszukali, to by bylo latwiej.

Wiedzialem ze wzbudze Twoj bulwers. Nie mam potrzeby posiadania bluzy retardsów.
Kazdy zainteresowany bluza wtraca swoje zdanie, to forum a nie kólko tematyczne grafików komputerowych, poza tym na przykladzie grafik ktore wrzucał dami widze ze glos ogółu swoją drogą a to ze mimo spodobania sie wielu userom zostało zgaszone swoją.. nie wazne. Bluza bedzie jaka bedzie, jak komus sie bedzie podobac to kupi, a jak nie to nie.

525 EXC

583

będą różne wersje kolorystyczne czy tylko czarna?

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

584

SuperMocarz napisał/a:

Ja uważam tak - i jest to moje prywatne zdanie:
1. Napis     NAKURWIAM TERROR
                  ZACHOWAJ DYSTANS     - właśnie w takim wydaniu - a nie ciurkiem pisaną czcionką

JEST NAJLEPSZY - nie znajdziemy lepszego hasła. Se róbcie głosowania szósme - i tak to wygra, a jak nie to ja innej bluzy nie kupię.

Zgaedzam się w 100% odnośnie czytelności napisu - prosta drukowana czcionka. bez żadnych udziwnień typu NAQRWIAM bądź NAKU®WIAM.

Pomysł na starą berbeluche z siatką z biedronki - Jeśli tylko podołacie - czemu nie :)

Btw - kto beziue sie zajmował wykonaniem tych bluz i późniejszym ich rozsyłaniem?

585

zioleczko450 napisał/a:

Btw - kto będzie się zajmował wykonaniem tych bluz i późniejszym ich rozsyłaniem?

JERY