Temat: Buty 13/14
Cześć
Tak jak w temacie poszukuje jakiś bucików na moto, rozmiar 47/48.
Fundusze, w granicach 400/500 max.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Buty 13/14
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Tak jak w temacie poszukuje jakiś bucików na moto, rozmiar 47/48.
Fundusze, w granicach 400/500 max.
Rozmiar solidny :D
Wydaje mi sie że wyboru zbytnio nie bedziesz miał.
No i właśnie o to chodzi, mega lipa jest. Jeździłem w vertigo, ale łydka za chuda i poszły do żyda, no i od jakiegoś czasu szukam i szukam, ale efekty marne.
Mówisz o sidi vertigo? jeśli tak to jak się spisywały? bo mam zamiar je kupić.
Tak Tak sidi, no ogólnie biegi zmieniało się płynnie, co prawda długi but miałem więc troszkę trudniej, ale okej. W deszczyku jak latałem, to mokro w środku, ale miałem nie do końca dopasowane, w łydce mega za szerokie więc może to był powód. Strasznie miekki but. Wywietrzniki rozpadły mi się po którejś glebie i miałęm zamykane na śrubki. Zamki padły po tygodniu, więc założyłem kółeczko do kluczy i 100% lepsza wygoda zapinania buta w rękawicach. Ogólnie do spokojnej jazdy bym kupił jeszcze raz, ale tak jak preferuje, czyli jakieś haułdy, szybkie miasto, czy jazda na gumie to jak dla mnie coś bardziej trzymającego noge by się przydało. Co prawda biegi cudnie było czuć na bucie, przód w miare niski. Tak więc jeżeli chodzi o nówki, przymierzaj ! bo jak kupisz na necie to ciężko dopasować idealnie do stopy, zwłaszcza, że ja mając średnio stope 48, wchodziłem w "dno" nawet okej, ale w łydce się topiłem.
Sidi sabre? Tylko muszę sprawdzić czy jeszcze są.
A na sabre bym się skusił, tylko co i jak ? rozmiar, stan, cena i foteczki jakieś jak można :D
@ saber chyba
Tak literówka, buty nowe, 47 było na polce jak brałem swoje, w poniedziałek się zapytam czy jeszcze są, jak będą mieli to dam Ci namiar, to dogadasz sprawę z wysyłka, ceny nie pamiętam, ale chyba były w okolicach twojego budżetu.
Dzięki wielkie !
Został rozmiar 48, ale niestety cena poza podanym przez Ciebie przedziale.
Okej dzięki, szukam dalej.
Ja mam Alpinestarsy smx 2 roz 47 jak chcesz stan bdb cena 650 zł
Ja mam Alpinestarsy smx 2 roz 47 jak chcesz stan bdb cena 650 zł
Troszkę za dużo ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Buty 13/14
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 71 zapytań