Temat: Motorower z francji?
Siemka mam pytanko czy we francji znalazlbym za jakies 400-500 eur jakias maszynke ? Np . Yamaha dt 50 z 99r
Supermoto całe życie , cały świat !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Motorower z francji?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka mam pytanko czy we francji znalazlbym za jakies 400-500 eur jakias maszynke ? Np . Yamaha dt 50 z 99r
jedź i szukaj, jesteśmy w Polsce nie we Francji,
poza tym za 2000 zł tez kupisz dt 1999 w Polsce.
Z doświadczenia wiem , że 'oni' z motorkami się nie pier**olą , więc może jednak szukaj w PL...
Również bym Ci radził poszukać czegoś w PL, z Francji na allegro co jakaś 50 to mimo tego że ma 2 może 3 sezony wygląda na minimum 6/7, porysowane, plastiki lepione itd. Pozbieraj jeszcze do wakacji trochę kasy i za 3500+ kup jakąś Bete z am6 albo coś podobnego.
[url]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19573028[/url] Polecam ci tego gostka, motorowery sprowadza regularnie, wszystkie są zadbane i jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał jakieś zastrzeżenia do sprzętu na jego aukcjach. Radze śledzić bo naprawde można wyrwać jakąś okazje :D
w tej cenie z francji to znajdziesz 06 r :))
ale na allegro czasami masz okazje wiec wystarczy poszukac :)
[url]http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19573028[/url] Polecam ci tego gostka, motorowery sprowadza regularnie,
Też polecam,sam od niego kupowałem Rieju[S!] i kilku moich znajomych też brało od niego.
Edit>Jak robiłem przegląd to diagnosta mówił że cieszy się że nie motorower z francji bo musiałby dużo szukać informacji w katalogach i wgl. na jego temat...
pozdro.
Również polecam Tomka, z Bielska-Białej, jak na handlarza to uczciwy chłop.
Miałem od niego dwie Sendy, bez żadnych wad czy kombinacji.
A ja za swoja aprile sx 50 roczna z przebiegiem 1500 km dałem 800 euro ze sprawdzonego zródła nic nie ruszona i jeszcze w orignale bo we francji lubia czesto przerabiac motorowery ale trzeba mieć znajomości i wiedzieć gdzie szukac
Na allegro często idzie trafić za 2000 - 2300 50tki po szlifach z francji. Ja jak szukałem już jakiś czas temu to sporo tzr było w tej kasie tyle że bez owiewek praktycznie więc trzeba by wrzucić jakąś lampę. Ja mam za to dt z Francji od handlarza. Myślę, że ciężko Ci będzie znaleźć samemu tam coś fajnego, słyszałem że jak jest coś ciekawego to mają już stałych odbiorców ale to na pewno nie reguła. Sam tam nie byłem nigdy więc ciężko mi powiedzieć ale dolicz transport i wyjdzie zaraz że masz 3000 zł do kupna na miejscu :D
A ja za swoja aprile sx 50 roczna z przebiegiem 1500 km dałem 800 euro ze sprawdzonego zródła nic nie ruszona i jeszcze w orignale bo we francji lubia czesto przerabiac motorowery ale trzeba mieć znajomości i wiedzieć gdzie szukac
Właśnie ja mam znajomości i niedługo znajomy leci tam po sprzęty do jego komisu i się tak pytam czy za taką cenę bd coś dla mnie .
Mroku tu masz stronkę na której możesz sobie poszukać ( Leboncoin.fr ) takie francuskie allegro:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Motorower z francji?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań