Odp: Zawody 2013
Najlepiej to wszystkie w Koszalinie by mogły być :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepiej to wszystkie w Koszalinie by mogły być :D
kto założy temat o numerach startowych na 2013?
analizowałem dwa ostatnie sezony i chciałbym ogarnąć numer 427. Ktoś już czuje się właścicielem takowego??
olej temat, spójrz na wyniki z 2012
kto założy temat o numerach startowych na 2013?
analizowałem dwa ostatnie sezony i chciałbym ogarnąć numer 427. Ktoś już czuje się właścicielem takowego??
Lubart szykujesz się na jazdę cały sezon czy na start 2 rundy, bez licencji ??
Lubart napisał/a:kto założy temat o numerach startowych na 2013?
analizowałem dwa ostatnie sezony i chciałbym ogarnąć numer 427. Ktoś już czuje się właścicielem takowego??Lubart szykujesz się na jazdę cały sezon czy na start 2 rundy, bez licencji ??
Są nowe przepisy od tego roku i start jest możliwy tylko po egzaminie... Zdnie egzaminu to pikuś więc po co kombinować. Lepiej zdać licencję zrobić badania lekarskie przed pierwszą rundą i startować cały sezon.
hermes napisał/a:Lubart napisał/a:kto założy temat o numerach startowych na 2013?
analizowałem dwa ostatnie sezony i chciałbym ogarnąć numer 427. Ktoś już czuje się właścicielem takowego??Lubart szykujesz się na jazdę cały sezon czy na start 2 rundy, bez licencji ??
Są nowe przepisy od tego roku i start jest możliwy tylko po egzaminie... Zdnie egzaminu to pikuś więc po co kombinować. Lepiej zdać licencję zrobić badania lekarskie przed pierwszą rundą i startować cały sezon.
No to mnie Maniek zaskoczyłeś... coś więcej się zmieniło odnośnie spraw 'ludzkich" i sprzętowych
może żeby nie zaśmiecać wrzuć mi jak możesz na PW chociaż pewnie parę pytań tego typu się pojawi bo przyznam szczerze sam chciałem się sprawdzić
Samson sprawdzilem numery ostatnich dwoch sezonow, napisalem zeby nie bylo;)
Hermes zobaczymy jak bedzie. Na razie zbieram graty, chcialbym caly sezon, ale na razie w horoskopie jeszcze nie napisali czy sie uda;)
A te przepisy to juz ktos opublikowal, czy jest tak jak z kalendarzem?
Ten przepis był już w tym sezonie! Teoretycznie nie można startować bez badań od lekarza sportowego i licencji. Licencję można zrobić na zawodach ale badania lepiej mieć zrobone przed. I trzeba być w jakimś klubie który należy do PZM bez tego nie wystartujecie.
Ten przepis był już w tym sezonie! Teoretycznie nie można startować bez badań od lekarza sportowego i licencji. Licencję można zrobić na zawodach ale badania lepiej mieć zrobone przed. I trzeba być w jakimś klubie który należy do PZM bez tego nie wystartujecie.
Badania będą jak je przejdę ;-)
Licencje wyrobimy na zwodach
W klubie już jesteśmy
P.S. Lubart więc będziemy się łapać razem łatwiej na przemian będziemy blokować Mańka ;-) i tak do podium
No nie wiem chcesz od razu isc do MP w sumie to i racja po co sie rozmieniac na PPC2 ;))
Możecie polecić jakiś dobry klub? :)
Podpinam się. Chcę startować, więc szukam klubu we Wrocławiu.
Lokalizacja klubu nie ma większego znaczenia, i tak z tego żadnych profitów a same koszty (składki).
Co znaczy dobry?? W AW Wielkopolskim jak jestes u nich i masz licencje wjazd masz na tor za free, Wallrav masz jakis rabat na treningi. Co do reszty to nie wiem.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Zawody 2013
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 62 zapytań