Odp: Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
żenujący to jest ten temat..
sory za ot
żenujący to jest ten temat..
sory za ot
Eeeetam.
Jak na "minus dwa" za oknem, to nie jest najgorszy. Zobaczysz jakie pojawia sie tematy jak temperatura zejdzie ponizej "-15"
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Znowu zaczną się smuty w offtopie zimową porą :D:D
No ale racja, wkurzają hasła typu " Ale fajny kros, ile pojedzie?"
Albo jak mówię, że rzadko jadę więcej jak 100. - "Kup sobie lepiej normalny motor"
To tak w kwestii nastawienia ludzi do sm.
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Przecież większość myśli że motocykle to choppery lub ścigacze no ewentualnie enduro=cross ;)
51 2012-12-03 23:02:12 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2012-12-03 23:02:51)
Albo jak mówię, że rzadko jadę więcej jak 100. - "Kup sobie lepiej normalny motor"
A gdzie mamy jeździć na sm więcej niż 100 km/h? Po schodach albo chodnikach? :) Ludzie nie wiedzą do czego te sprzęty służą to i głupoty gadają :)
"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"
Niech żyjo hejterzy!!! :D
I żeby offtopa nie było: Silnik, dwa koła i mina wesoła! :D
GPZ500S>TL1000R>DRZ400 SM czarna, gangsterska ;)
"My nie umieramy ze starości, tylko z miłości"
Ja w ciągu trzech dni posiadania SM dowiedziałem się trzy razy, że łyse kapcie mam :) Nikt nawet nie zauważył, że koła jakieś takie małe są :)
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
55 2012-12-11 23:32:30 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2012-12-11 23:33:29)
hahaha z oponami to i ja miałem :) w ścigu- "a gdzie bieżnik to już do wyrzucenia", po powrocie z toru "że opony mi się stopiły na boku" :) Co do drz to- "kopniak ale hu... to chyba jakieś stare", "coś ciężko ci pali" ," hmm plastikowy zbiornik,to mogli butelkę wstawić"
W tym wszystkim najlepszy jest koleś który stwierdził że jazda autem do pracy jest bez sensu i drogo więc kupi skuter,no ale skuter to kupa on chce motor najlepiej cross,pojechaliśmy wsiadł,jazdy nie zrobił bo za wysokie i jeżdzić nie umie. Kupił jakieś małe derbi czy rieju pojezdził miesiąc 4km do pracy,prosta droga 1 rondo i już mu się znudził,na pytanie jak szybko już tym jechał to max 50 bo wiatr rzuca głową:) ale zapisał się na prawko i już kupił tdm 850 bo to będzie dobre do turystki. No i motory są takie fajne i ta pojemność 850. Kur... będzie kolejny mistrz prostej bo przecież nie technika a pojemność silnika robi z ciebie zawodnika :))))))
Moc, to coś takiego, co sprawia, że człowiekowi jeżą się włosy na karku. Uwolnienie jej wyzwala uczucie bliskie wręcz uczuciu strachu, ale... jest to strach bardzo przyjemny. Strach, który uzależnia i który kocha każdy motocyklista.
;)
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519471151405898&set=at.504944159525264.125566.504645929555087.100002062478612&type=1&theater[/url]
GPZ500S>TL1000R>DRZ400 SM czarna, gangsterska ;)
Suzuki RMZ 250 '04 - sold
https://www.facebook.com/CunningRiders
Na litość, skąd wy to bierzecie, to przeca się noż w kieszeni otwiro!!
Suzuki RMZ 250 '04 - sold
https://www.facebook.com/CunningRiders