Odp: Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
żenujący to jest ten temat..
sory za ot
żenujący to jest ten temat..
sory za ot
Eeeetam.
Jak na "minus dwa" za oknem, to nie jest najgorszy. Zobaczysz jakie pojawia sie tematy jak temperatura zejdzie ponizej "-15"
Znowu zaczną się smuty w offtopie zimową porą :D:D
No ale racja, wkurzają hasła typu " Ale fajny kros, ile pojedzie?"
Albo jak mówię, że rzadko jadę więcej jak 100. - "Kup sobie lepiej normalny motor"
To tak w kwestii nastawienia ludzi do sm.
Przecież większość myśli że motocykle to choppery lub ścigacze no ewentualnie enduro=cross ;)
Albo jak mówię, że rzadko jadę więcej jak 100. - "Kup sobie lepiej normalny motor"
A gdzie mamy jeździć na sm więcej niż 100 km/h? Po schodach albo chodnikach? :) Ludzie nie wiedzą do czego te sprzęty służą to i głupoty gadają :)
Niech żyjo hejterzy!!! :D
I żeby offtopa nie było: Silnik, dwa koła i mina wesoła! :D
"My nie umieramy ze starości, tylko z miłości"
Ja w ciągu trzech dni posiadania SM dowiedziałem się trzy razy, że łyse kapcie mam :) Nikt nawet nie zauważył, że koła jakieś takie małe są :)
hahaha z oponami to i ja miałem :) w ścigu- "a gdzie bieżnik to już do wyrzucenia", po powrocie z toru "że opony mi się stopiły na boku" :) Co do drz to- "kopniak ale hu... to chyba jakieś stare", "coś ciężko ci pali" ," hmm plastikowy zbiornik,to mogli butelkę wstawić"
W tym wszystkim najlepszy jest koleś który stwierdził że jazda autem do pracy jest bez sensu i drogo więc kupi skuter,no ale skuter to kupa on chce motor najlepiej cross,pojechaliśmy wsiadł,jazdy nie zrobił bo za wysokie i jeżdzić nie umie. Kupił jakieś małe derbi czy rieju pojezdził miesiąc 4km do pracy,prosta droga 1 rondo i już mu się znudził,na pytanie jak szybko już tym jechał to max 50 bo wiatr rzuca głową:) ale zapisał się na prawko i już kupił tdm 850 bo to będzie dobre do turystki. No i motory są takie fajne i ta pojemność 850. Kur... będzie kolejny mistrz prostej bo przecież nie technika a pojemność silnika robi z ciebie zawodnika :))))))
Moc, to coś takiego, co sprawia, że człowiekowi jeżą się włosy na karku. Uwolnienie jej wyzwala uczucie bliskie wręcz uczuciu strachu, ale... jest to strach bardzo przyjemny. Strach, który uzależnia i który kocha każdy motocyklista.
;)
[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519471151405898&set=at.504944159525264.125566.504645929555087.100002062478612&type=1&theater[/url]
Na litość, skąd wy to bierzecie, to przeca się noż w kieszeni otwiro!!
kwkm, za dużo facebook'a : D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Najbardziej żenujące "motocyklowe" teksty, jakie słyszeliście :)
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 68 zapytań